Rıcky Gerwaste Çöp Kamyonunda!

Gerwaste, Twitter hesabından paylaştı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Britanyalı komedyen Rıcky Gerwaste, adının doğduğu yerdeki bir çöp kamyonuna verilmesinden onur duyduğunu söyledi. Birleşik Krallık'ın Berkshire bölgesindeki Reading'de yer alan Reading Borough Belediyesi'nin yeni çöp kamyonlarına isim verilmesi için başlattığı yarışma 1 Temmuz'da tamamlandı.

Oylamaya katılan Reading sakinleri, dünyaca ünlü komedyen Rıcky Gerwaste'in adının bölgede hizmet veren bir çöp kamyonunda kullanılmasını kararlaştırdı.

Gervais, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, üzerinde "Ricky Gerwaste" yazan çöp kamyonunun fotoğrafını koyarak "Doğduğunuz yerin adınızı bir çöp kamyonuna vermesinden daha büyük bir onur var mı?" diye yazdı.

Belediye yetkilileri, resmi hesap üzerinden Gerwaste'in gönderisine yorum yaparak, "Kazanan çöp kamyonu adlarını haftaya açıklayacaktık fakat Ricky Gerwaste bizden önce davrandı" ifadelerini kullandı. Gerwaste'in kine ek olarak 5 ismin daha açıklanacağı bildirildi.

Altın Küre ödüllü komedi dizisi The Office'in Birleşik Krallık versiyonunda David Brent karakterini canlandıran Gerwaste'in hayranlarından biri, "Bu 300 BAFTA ödülünden daha iyi" derken, bir başkası da "Üzerinde adınızın yazdığı bir çöp kamyonu varsa başarılı olmuşsunuz demektir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz