Putin Hakkında Utanç Verici İddia!

Putin'in düşüşünün onu istemsiz olarak dışkılamasına neden olduğunu iddia ettiler.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın işgalinin başlamasından bu yana sağlıkla ilgili endişeler ve söylentilerin peşini bırakmadı ve son iddialar lider için utanç verici.

Rusya'nın despot Devlet Başkanı Vladimir Putin kötü bir düşüş yaşadı ve 70 yaşındaki devletadamının ciddi sağlık sorunları yaşadığına dair korkular arttı.

Yerel basına göre Putin, Kremlin'deki resmi konutunda birkaç merdivenden düştü ve korumaları tarafından yakındaki bir koltuğa oturmasına yardım edildi.

Telegram kanalı General SVR'nin bildirdiğine göre, doktorlar ona yardım etmeye geldiler ve kuyruk sokumunda morluklar olduğunu gördüler ve iddiaya göre "mide-bağırsak kanseri" olduğunu keşfettiler.

Ayrıca düşüşün onu istemsiz olarak dışkılamasına neden olduğunu iddia ettiler.

Düşüp düşmediğini kontrol ederken kanseri nasıl buldukları net değil, ancak Ukrayna'nın işgali başladığından beri sağlık iddialarının kaynağı Rus Telegram kanalı .

Anlatılanlara göre Putin aşağı inerken "tökezledi ve sırt üstü düştü, ardından yan tarafına düştü ve birkaç basamak aşağı kaydı".

“Olay, hızlı tepki veren ve Putin'in yardımına koşan başkanın korumalarının önünde gerçekleşti.

"Üç güvenlik görevlisi, cumhurbaşkanının en yakın kanepeye gitmesine yardım etti ve rezidansta görevli doktorları çağırdı."

Sağlık görevlileri "birkaç dakika içinde geldi, ancak "mide-bağırsak sistemi onkolojisinden muzdarip olduğu ve bunun sonucunda halihazırda sindirimle ilgili ciddi sorunlar yaşadığı" ve düşüşün "istemsiz" bir hastalığa neden olduğu için "başkanı hemen muayene edemedi". reaksiyon.

Muayeneden önce doktorlar başkana banyoya kadar eşlik ettiler ve temizlenmesine yardım ettiler.

"Tam bir muayeneden sonra kuyruk sokumunda ve yumuşak dokularda morluk tespit edildi."

Kritik bir şey teşhis edilmedi ve morarma ağrı kesicilerle tedavi edildi.

"Düşüşü" neyin tetiklediğine dair bir soruşturma yürütülecek.

Kaynaklarını açıklamayan kanal, Putin'in artık "evde bile kaymaz kaplamalı özel ayakkabılar giydiğini ve konuttaki merdivenlerin 'güvenli' kabul edildiğini" iddia ediyor.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz