Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya’da Evlilik Hazırlığında!

1.5 aylık hamile olduğu söylenen Deniz ve Yıldırım çiftinden evlenecekleri şehirde ilk paylaşım geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İki gün sonra mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandıracak olan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti İtalya'ya uçtu. 1.5 aylık hamile olduğu söylenen Deniz ve Yıldırım çiftinden evlenecekleri şehirde ilk paylaşım geldi.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, evlilik yolunda önemli bir adım atarak İtalya’ya uçtu. Çift, 17 Eylül’de Roma Başkonsolosluğu’nda kıyılacak nikahla dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Bir süredir ilişki yaşayan ünlü çift, mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandırıyor. Aynı zamanda Pınar Deniz’in 1,5 aylık hamile olduğu iddiası da gündeme geldi. Pınar Deniz, bu konuda net bir yanıt vermekten kaçınsa da hamilelik haberlerinin doğru olabileceği yönünde işaretler verdi.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti, Milano'dan düğün öncesi el ele poz vererek mutluluklarını sosyal medyada paylaştılar. Kaan Yıldırım’ın kız kardeşi Nilüfer Yıldırım, çiftin düğün mekanı olan Milano’dan bir paylaşım yaparak çiftin el ele çekilen fotoğrafını takipçileriyle buluşturdu.

Bu mutlu günlerinde, çiftin yakınları ve hayranları sabırsızlıkla düğünü beklerken, Pınar Deniz'in hamilelik iddiaları da düğünün ilgi çeken detaylarından biri oldu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz