Özcan Deniz'den Şaşırtan Çocuk İtirafı!

"Onlar gençken ben yaşlı olmak istemiyorum"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile genç modacı Samar Dadgar'la geçtiğimiz ocak ayında evlenmişti. Aradığı mutluluğu kendisinden 24 yaş küçük Samar Dadgar'da bulan Özcan Deniz'den çocuk itirafı geldi. Deniz, "Onlar gençken ben yaşlı olmak istemiyorum" dedi. Özcan Deniz'in açıklamaları sosyal medyada tepki çekti.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan (32) ile 15 aylık evliliğinin ardından 2019 yılında evliliğini olaylı bir şekilde bitirmişti.

 Deniz, oğlunun annesi Fayza Aktan'dan boşanmasının hemen ardından aradığı mutluluğu kendisinden yaşça küçük modacı Samar Dadgar'da buldu.

Aradığı aşkı kendisinden 24 yaş küçük Samar Dadgar'da bulan Özcan Deniz'in nikah kareleri çok konuşulmuştu.  

ŞAŞIRTAN ÇOCUK İTİRAFI GELDİ

Özcan Deniz'in biricik eşi Dadgar'ın adı sık sık hamilelik haberleriyle gündeme gelmişti. Son olarak 52 yaşındaki Özcan Deniz'den şaşırtan bir çocuk itirafı geldi.

"ONLAR GENÇKEN BEN YAŞLI OLMAK İSTEMİYORUM"

Özcan Deniz,"53 yaşındayım. Eşim Samar ve oğlum benim canım. Kaç sene daha onlara eşlik ederim bilmiyorum. Onlar gençken ben yaşlı olmak istemiyorum. O yüzden de bir çocuk daha dünyaya getirip o 10 yaşlarındayken ben 70'lerime dayanmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Özcan Deniz'in soruya verdiği yanıt ise kısa sürede gündem olarak sosyal medyada tepki çekti.

"O ZAMAN YAŞINA UYGUN BİR KADINLA EVLENSEYDİN"

Bir sosyal medya kullanıcısı "O zaman yaşına uygun bir kadınla evlenseydin" derken bir başkası "İşte bu yüzden herkes yaşına uygun biriyle evlenmeli ki ona haksızlık olmasın" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz