ÖZEL: Tunç Soyer, Kordon'un katledilmesine Seyirci Kalıyor.

İzmir'in en güzel yeri değnekçilerin işgalinde

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İzmir'e gelen herkesin ve İzmirlilerin muhakkak uğradığı nefes alma alanlarından biri olan Kordon, değnekçilere ve otopark mafyasına terkedilmiş durumda.

Gece gündüz 24 saat kavga ve olayların merkezi haline gelen Kordon'da yürümek artık bir mesele haline geldi.

Arabaların değnekçiler tarafından gelişigüzel park edildiği, park parası vermeyenlerin tehdit edildiği Kordon, İzmir'in yüzünü kızartıyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ise bu karmaşaya ve hukuksuzluğa neden halen müdahale etmediği merak konusu

YENİ GÜNAYDIN ÖZEL / İZMİR

YORUMLAR

Adınız:yahya yiğci

Kordon araç trafiğine ve konserlere kapatılmalıdır.

Fezair taşcı

Evet kordon biraz sahipsiz hem merkezi yonetim hem yerek yonetim iki tsrsfta nedense gozlerini kapatiyor. Özellikle gece 24 ten sonra sabsha kadar olan gürultü,Evet izmir cagdas sehir görunümünde fakat Genclerimixi iyi sahip çıkamıyoruz Yani alkolizmi cağdaslık olarak algiliyor belediyemiz,Kordonda çimlerde özgürluk safsatası bahanesiile ondört o nbeş yaşındaki cocuklara acik havada alkol sstisi oluyor ,.Birdr izmir genelinde aşırı alkollü mekan ruhsatlandırması var bunada bi dur demeli.Birde kordonun bitmryen bir adayiş dorunu var dolaysıyla bunuda yine sirumsuzca acik havada satılan ve içilen alkole bağliyirum.Arti dilenci ,çicekci kiligında olan zorbalar daha söylenecek çok şey var .

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz