ÖZEL: 'Torun Torba Sahibi Adamım O yüzden Ayrılık Kararı Aldım!'

Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, son olarak 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifinde bulunmasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Nikah masasına oturması beklenen çiftten yollarını ayırdı. Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan YENİGÜNAYDIN'a özel açıklamalar yaptılar.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

YENİGÜNAYDIN/ ÖZEL  Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, son olarak 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifinde bulunmasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Nikah masasına oturması beklenen çiftten yollarını ayırdı. Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan YENİGÜNAYDIN'a özel açıklamalar yaptılar.

Ben Gülseren'e Göre Yaşlı Adamım

Mehmet Ali Erbil, "Gülseren ile ayrıldık geri dönüşü yok. O benim için ailesini ve işini bıraktı tamamen aşk için yaptı. Aynı pencereden bakamadık hayata. Ben ona göre yaşlı bir adamım torun torba sahibiyim. Aramızdaki yaş farkını düşününce böyle bir karar aldım. İlk defa hayatımda tek eşli yaşadım oda Gülseren ile olan beraberliğimdeydi. Şunu özellikle belirtmek isterim ki iki taraftanda aldatma kesinlikle olmadı. Gülseren gözü dışarda bir kız değildi, hatta bunu İbrahim Tatlıses'te söyledi" diye konuştu. 

Karakter Çatışması Yaşadık
Gülseren Ceylan, "Ortak karar ile ayrıldık karakter çatışması yaşadık aldatma kesinlikle yok. Eşyalarımı topladım ve evinden ayrıldım. İlişkimiz bitti, bundan sonrası ki hayatım sadece beni ilgilendirir onun hayatı da onu ilgilendirir. Evden ayrıldığım için arkadaşımın evine yerleştim. Benim ona olan sevgim asla maddiyatla alakalı değildi. Nişan yüzüğümüzde ondan bana hatıra" diye konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz