ÖZEL: Şimdi Popo Büyütme Moda!

Op. Dr. Cengizhan Ekizceli detayları anlattı

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Son dönemlerde popüler estetik operasyonlar arasında yer alan Brezilya popo estetiği operasyonu kadınlara daha güzel görünen bir popo ve daha dolgun kalçalar vadetmektedir.

Karın, bel, sırt, basen ve kollardan alınabilen yağ dokusu ile implant kullanmadan popo büyütme ve şekillendirme ameliyatı.

Günümüzde güzellik anlayışının değiştiğini belirten Op. Dr. Cengizhan Ekizceli, estetik ameliyatlarla kişilerin kendilerini daha mutlu hissetmelerine yardımcı olduklarını söylüyor.

Dr. Ekizceli, "Liposuction yöntemi ile yağlar alınır ve uygun tekniklerle ayıklanır. Konsantre ve kök hücre içeriği fazla olan yağlar, popoyu şekillendirme ve büyütme için kullanılır.Bu operasyon genel anestezi altında ve
ortalama 3 saat sürmektedir. Karın ve belde liposuction sonrası incelme olacağı için yağ ile popo büyütme ameliyatında görsel olarak çok daha iyi ve tatmin edici bir sonuç elde edilebilmektedir" d
edi.

LİPOSUCTİON YÖNTEMİYLE YAĞLAR ALINIYOR

Popo büyütme ameliyatından sonra hastanın iki hafta sonra sosyal hayatına dönebileceğini söyleyen Ekizceli "Operasyon sonrası liposuction yapılan bölgelerde morluk ve şişlik olması normaldir. Operasyon sonrası 1-2 gün hastane yatışı gerekmektedir. İşe dönüş ise yaklaşık 2 hafta sonra olmaktadır" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz