ÖZEL! Sedat Peker, MESAM'da!

Genel Kurul öncesi MESAM'da Fırtına Koptu!

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

MESAM Başkanı Recep Ergül, bir süredir MESAM Resmi Youtube kanalından videolar yayınlayarak bir yandan MESAM faaliyetlerini duyuruyor, diğer yandan da kurum içindeki düzensizlikleri, yolsuzlukları paylaşıyor.

17 Ay önce değişen MESAM yönetimi bir yandan yaptığı telif anlaşmaları ile MESAM üyelerinin bugüne kadar telif alamadığı alanları ve kurumları lisanslarken diğer yandan da MESAM üyelerinin ekonomik ve sosyal hayatlarına da katkıda bulunmaya çalışıyor.

Geçen hafta yayınlanan videoda Haysiyet Kurulu Üyesi Selahattin Akarsu'nun yolsuzluklarını ve kurum ciddiyetine yakışmayan davranışlarını belgeleriyle ortaya koyan ve belgeleri tüm kişi ve kuruluşlara incelemeye açan MESAM Başkanı Recep Ergül, bu arada eski yönetimin de hedefi haline geldi.

Ekim ayında kurum içinde yapılan bir incelemede de dinleme cihazları tesbit edilmişti ve tutanak altına alınmıştı.

Dün ise, MESAM Eski Haysiyet Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan bir video çekerek MESAM Gerçeği başlığıyla yayınladı.

Videoda 'Ben MESAM'ın Sedat Peker'iyim' diyerek yoklama alan Hüseyin Aslan, MESAM üyelerine yapılan yardımları yolsuzluk olarak niteledi.

Videoda MESAM adına bir inşaat şirketinden kayıt dışı 30 Bin Lira alan ve bunu kabul eden Selahattin Akarsu'ya sahip çıkan Aslan, Suat Suna'yı da Recep Ergül'ün zorla MESAM yönetiminden istifa ettirdiğini öne sürdü.

Muhlis Akarsu adına düzenlenen organizasyona harcanan parayla ilgili de iddialarda bulunan Aslan, bu paraların MESAM üyelerinin haklarından ödendiğini öne sürdü.

Dün akşam Recep Ergül tarafından yayınlanan bilgilendirme videosunda bu iddialara cevap verildi.

Suat Suna'nın 'yoğunluk' nedeniyle istifa ettiğini, kaldı ki MESAM Eski Haysiyet Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan zamanında mahrem bilgiyi paylaşma nedeniyle ihraç edilmesi yönünde Haysiyet Kurulu tarafından alınan karara itiraz ettiğini dile getiren Recep Ergül, sanatçılara yapılan yardımların, yardım konserlerinin ve promosyon çalışmalarının tamamen kendi ilişkileriyle sağladığı sponsorlardan karşılandığını söyledi.

Yayınladığı videoda hakkındaki bütün iddia ve ithamlarla ilgili belgelerin herkese açık olduğunu ifade eden MESAM Başkanı Recep Ergül, içinde eski yönetimden isimlerin de bulunduğu bir grup tarafından MESAM çalışmalarının sabote edildiğinin altını çizdi.

1 Aralık'ta yapılacak tüzük tadilat genel kurulu öncesinde MESAM üyelerini toplantıya katılmaya ve haklarını savunmaya davet eden Ergül, bundan sonraki videoda MESAM Eski Haysiyet Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan'ın yönetimde bulunduğu dönemde imza attığı usülsüzlükleri ortaya dökeceğini ifade etti.

YENİ GÜNAYDIN ÖZEL

 

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz