ÖZEL: Seda Akgül, Kanal D'yi Böyle Yakaladı!

Akgül, sosyal medya hesabında bir videoyla duyurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sevilen ve başarılı sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı yorum paylaşımlarıyla gündemde gözden kaçanları ortaya dökmeye devam ediyor.

Akgül, bugün yayınladığı bir videoyla, Kanal D'yi yerden yere vurdu.

16 Temmuz sabaha karşı saat 06:05'te yayınlanan Bülent Ersoy'un 'Zalimin Zülmü' klibiyle ilgili çok sert cümleler kurdu.

Seçim öncesinde oy toplamak için bütün siyasi partilerin LGBT karşısı söylemlerde bulunduğunu dile getiren Akgül, hükümete en yakın 2. medya grubu olarak nitelendirdiği Demirören Grubu'nun en büyük televizyonu olan Kaal D'de bu yasaklı klibin yayınlanmasına veryansın etti.

LGBT karşıtı bir hükümete destek veren Kanal D'nin ekranlarında, Bülent Ersoy'un bir kadın olarak gösterildiği, sevgilisiyle öpüştüğü, masalarda blursuz rakı kadehlerinin yer aldığı, 'kocası' ile birlikte olup çocuk doğurduğu ve emzirdiği bir klibin gösterilmesine isyan eden Akgül, muhalefeti ve hükümetiyle birlikte LGB'ye savaş açan siyasetçiler halk tarafından destek görürken, 'Neden bülent Ersoy saraya en çok misafir olan sanatçıdır' sorusunu gündeme getirdi.

 Akgül, 'RTÜK bu konuda ne yapacak?' sorusunu da sormayı ihmal etmedi.

YENİ GÜNAYDIN ÖZEL

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz