ÖZEL: 'Dünyada 7 Tane Boyut Kapısı Var!'

Metafizik Uzmanı Sürmeli Baba Özkan Öden Özlem Uçar'a konuştu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu Haber Bahane programına konuk olan metafizik uzmanı eğitmeni Sürmeli Baba lakaplı Özkan Öden, metafizik ile ilgili yaptığı açıklamalarla ile oldukça ses getirmişti. Sürmeli Baba, metafizik ile ilgili tüm merak edilenleri YENİ GÜNAYDIN'a anlattı...

Sürmeli Baba Özkan Öden kimdir?

1978 Elazığ Sivrice doğumluyum. Hayvancılık ve çiftçilik yapıyorum. Uzun yıllardır metafizik uzmanı olarak eğitmenlik yapıyorum.

Neden size Sürmeli Baba diyorlar?

2000 yılından beri bana Sürmeli Baba diyorlar. Dergahımızda kimsesiz çocuklara, madde bağımlısı gençlere kucak açtık. Elimden geldiği kadar maddi ve manevi yönden yardımcı oldum olmaya da devam ediyorum. Gençler bana baba demeye başladı ve lakabım Sürmeli Baba olarak kaldı.

Bu dünyada misyonunuz nedir?

Kendimi ilime ve insanlara adadım, bu ilim için dünya nimetlerini elimin tersiyle ittim. İnsanlara kendimi vakf ettim ölene kadar da insanlara kendimi vakf etmeye devam edeceğim.

İklim krizi ve doğal afetler gündemimizde, size göre insanlık bir sınavdan mı geçiyor?

Yaratılışımız zaten bir sınav, ölene kadar da bu sınav devam edecek. Amaç bu sınavı imanlı bir şekilde verebilmek.

3 BÜYÜK DEPREM OLACAK

Size göre Türkiye'de özellikle de İstanbul'da yıkıcı depremler yaşanacak mı?

Ahir zamanın döngülerini yaşıyoruz. Toprak kaymaları, yangınlar ve depremler fazlasıyla yaşanacak. Sadece Türkiye'de değil dünya bu felaketlerden payını alacak. Neden payını alacak diyorum o da şöyle ki, insanlar artık kendilerini bir sorgulasınlar. Türkiye, deprem bölgesidir, ülkemizde 3 tane büyük deprem bizi bekliyor. Doğuda ve batıda depremler yaşanacak. Ama dediğimiz gibi geleceği sadece Allah bilir ama yine de bizler tedbirimizi alalım.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ FİLMİNDE GİZLİ MESAJ VAR

Süleyman mührü son zamanlarda kolye, bileklik ya da yüzük gibi aksesuarlarda rastlanıyor. Popüler bir simge haline gelen Süleyman mührü gerçek mi?

Hz. Süleyman'nın mührü gerçektir, buna tüm dinler de inanır. Süleyman bir dine değil bir topluma gelmiştir. Tüm dünya bu yüzüğün peşinde özellikle de Yahudiler. Çünkü o yüzük birilerinin eline geçse, eminim ki kötü yönde kullanacaklar işte o zaman tüm insanlık zarar görür. Bu yüzük Mehdi Aleyhisselam'ın elinde olacak Allah'ın izniyle. Bakın Yüzüklerin Efendisi filmi öylesine yapılmış bir film değildir. Bu filmde gizli mesajlar vardır tıpkı Simpsonlar gibi. Yüzüklerin Efendisi filmindeki cin simaları gerçektir. Adamlar müslümanlardan daha çok cinlerin simalarını biliyor.

DÜNYADA 7 TANE BOYUT KAPISI VAR

Boyut kapıları gerçek mi? Dünya dışı varlıklar, gezegenimize ulaşmak için bu kapılarını mı kullanıyor?

Boyut kapıları tamamen gerçek. Toplamda dünyada 7 tane boyut kapısı var. Bunlardan 5 tanesi Türkiye'de. Biri Kazdağları'nda diğeri Hatay'da. Dünya dışı varlıklar insanlarla temasa geçmek istediğinde bu kapıları kullanıyor. Bazı insanlarda bu kapıyı kullanabiliyor. Ayrıca aynalar boyut kapılarını geçmek içinde bir araçtır. Bakın aynalar tehlikelidir. Akşam namazından sonra aynaya bakmayın, akşam namazından sonra evdeki aynaların üstünü örtün. Eviniz de çok fazla ayna kullanmayın. Aynaya çok bakınca o aynalarda kendi simanı farklı görebilirsin. Ayrıca evde fazla ayna cinlere davetiye çıkarmaktır.

ÇARŞAMBA GÜNÜ DUŞ ALMAYIN

Kutsal günler var mıdır?

Perşembeyi cumaya bağlayan gece ve pazartesi müslümanlar için önemli günlerdir. Lakin bir de kara çarşamba vardır. Çarşamba günleri cinler yeryüzünde daha aktif olur. Mümkün olduğu kadar çarşamba günleri tırnak kesmeyelim, duş almayalım, evlerimizi temiz tutalım.

ABD'de New York polisi sinagogun gizli tünellerini keşfetti. Bununla ilgili neler düşünüyorsunuz?

Şimdi Mısırlılar, Babiller, Vikingler'de sunak taşları vardır. Sunak taşları tarihten günümüze kadar gelmiştir. Tarihte sunak taşlarında kimi zaman insan, kimi zaman hayvan kurban edilmiştir. Ve burdaki sinagogda da sunak taşı bulundu. Durumun ne kadar vahim olduğunu düşünün.

Kalp gözü nedir? Kalp gözümüzü nasıl açarız?

İnsanların 3 gözü vardır, üçüncü göze de tüm dünya inanır. Biz buna kalp gözü deriz. Herkesin açık olmaz. Kalp gözü iman ve inançla açılır. Ayrıca hayvansal gıdalar 3 gözü kapatır  mümkün olduğu kadar hayvansal gıdalardan uzak durmak gerekir.

Nazar nedir, kişiye zarar verir mi?

Nazar olayı gerçektir, kişinin karşı tarafa gönderdiği enerjidir. Bu kötü enerji insana hayvana ve eşyaya zarar verir.

CİNLER 7 KAVİMDEN OLUŞUR

Cinler var mıdır?

Kuranı Kerim'de de vardır. Bu varlıkları kimse inkar edemez. Onlar ateşşiz dumandan yaratılmıştır. Onlara da sima verilmiştir. Onlar geçmişi çok iyi bilir. Göz açıp kapayıncaya kadar dünyayı dolaşırlar. Ama insanlar onlardan üstündür. Cinler 7 kavimden oluşmuştur, her kavime ait cinin siması farklıdır.

Yakın gelecekte bizleri neler bekliyor?

İnsanoğlu iyi günler bizi bekliyor demesin. İnsanlar inanç, iman, ahlak ve vicdanı rafaha kaldırdı. O yüzden de insanlık felakete doğru sürükleniyor.

Özlem UÇAR/ YENİ GÜNAYDIN

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz