Birce Akalay, Almanya'dan Paylaştı!

Oyuncu paylaşımına "Hayallerinin peşinden git" notunu düştü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Başarılı kariyer hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Birce Akalay, Almanya seyahatinde çekildiği fotoğrafları hayranlarıyla paylaştı. Oyuncu paylaşımına "Hayallerinin peşinden git" notunu düştü.

Son dönemde özellikle 'Kuş Uçuşu' dizisinde canlandırdığı 'Lale Kıran' karakteriyle ününe ün katan güzel oyuncu Birce Akalay, Almanya seyahatinde çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Oyuncu, paylaşımına "Yıllar sonra yeniden Almanya... Yine rüyamdaki mavimsi gökyüzü kadar derin bir huzur ve neşeyle. Fenerbahçe SK ve saygı değer müdürüm Abdullah Oğuz'a canı gönülden teşekkürler. Artık yola tek başıma kalbimin derinliklerinde aşkla devam. Birkaç gün daha burada olacağım. Köln harika bir şehir. Her birkaç adımda Türkçe duymak harika bir duygu. Hayallerinin peşinden git." notunu düştü.

Birce Akalay'ın samimi pozları hayranları tarafından çok beğenildi.

BİRCE AKALAY KİMDİR?

Birce Akalay,19 Haziran 1984'te İstanbul'da doğdu. 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümündeki lise eğitimini okul ikincisi olarak tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümünü kazanan Akalay, üçüncü sınıftayken okulu bırakarak konservatuvar tiyatro için hazırlanmaya başladı.

Yaş itibarıyla yirmi yaşını geçtiği için devlet konservatuvarı için şansını kaybeden Akalay, Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünü kazandı ve eğitimini orada tamamladı. 2004 yılında Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçilerek Türkiye'yi Miss Europe'ta temsil etti. 2007 yılında Kader dizisindeki "Lamia" karakteriyle ilk kez başrol oldu ve televizyon dünyasına adım attı.

Aynı yıl Senin Uğruna dizisinde rol aldı. Sinemaya 2008 yılında Son Ders: Aşk ve Üniversite filmiyle giriş yaptı. 2009 yılında Alayına İsyan ve Kış Masalı dizilerinde rol aldıktan sonra asıl çıkışını Yer Gök Aşk adlı diziyle 2010 yılında yaptı. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz