ÖZEL: Cilt Ütüsü İle Tanışın. Nedir, Nasıl Yapılır?

Uzman estetisyen Duygu Es anlattı

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ameliyatsız yüz gençleştirme sistemleri arasında en çok tercih edilen uygulamalardan biri olan altın ütü sayesinde zamana meydan okumak mümkün.

Zamanla yıpranmış ve çizgilerin yoğunlaşmış olduğu ciltte, altın ütü etkisi ile kırışıklıklar ortadan kaldırılıyor. Uzman estetisyen Duygu Es, altın ütü tedavisinin yüz ve boyun bölgesinde istenmeyen kırışıklıkların giderilmesinde çok etkili bir uygulama olduğunu söyledi.

KIRIŞIKLIKLARA ELVEDA

Altın ütünün, cilde herhangi bir zarar vermeden yenilenme etkisi yaratarak adeta "cildin kumaşını" değiştiren ve cildi sıkılaştırarak eski formuna dönüştürdüğünü belirten Duygu Es, "Yaşla beraber belirginleşen yorgun görünümün ve kırışıklıkların tedavisinde etkili yeni bir teknolojidir. FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından bu amaçla kullanımı onaylanmıştır. Epidermis ve üst tabakaya zarar vermeden cildin derin katmanlarını ısıtarak kolajen üretimini hızlandırır. Göz çevresindeki kaz ayaklarını, gözaltı kırışıklıklarını ve gözaltı torbalarını azaltır ya da yok eder. Yanaktaki cilt yapısı değişir, ağız çevresindeki, özellikle dudak üstündeki çizgiler azalır" dedi.

HANGİ BÖLGELERE UYGULANIR

Sarkmaların ve kırışıklıkların derecesine bağlı olup, kişiye göre değişmekle birlikte 2 ila 6 seans arası öneridiğini söyeyen Es, "Uygulanan bölgeye göre, beslenme alışkanlıklarına ve sigara kullanımına vb. faktörlere bağlı olarak seans sayısı değişkenlik gösterebilir. Erkekler için bu sayı daha fazla olabilir. Uygulamanın olası yan etkileri tedavi edilen bölge içerisinde uygulama sırasında ortaya çıkabilecek hafif bir ısı hissidir. Deride hiçbir sorun oluşmaz. Yazın da güvenle uygulanabilir. Koyu tenliler için hiçbir risk içermez" diye konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz