Nilüfer'den Tiktok Sitemi!

TikTok hesabında az takipçi olmasından yakındı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Uzun süredir konser vermeyen Nilüfer, Bursa Açıkhava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu. İki ay aradan sonra yeniden Bursa’da sahne almaktan dolayı mutluluğunu dile getiren 67 yaşındaki şarkıcı, TikTok hesabında az takipçi olmasından yakındı. Nilüfer, bir dinleyicisine "Ta Uzak Yollarda şarkısını istemesi biliyorsun, insan bir takip eder"

"BENDEN DAHA MI ÜNLÜSÜN?"

"Biz eski jenerasyonuz" diyerek yaşadığı bir hikayeyi dinleyicileri ile paylaşan Nilüfer, şu sözleriyle esprili bir yaklaşımda bulundu:

''Siz böyle açıyorsunuz ya telefonlarınızın ışıklarını konserde, ben tabi eskilere gittim jenerasyon farkı. Biliyorum bunları, bilmiyorum sanmayın. Tabii TikTok hesabım bile var ama takipçim az. Öyle bir sıkıntı var. TikTok hesabı olan var mı” diye dinleyicilerine sordu. Bir dinleyicisinin ‘Evet’ demesi üzerine "Peki beni takip ediyor musunuz? Dokuz bin takipçin mi var? Benden çok takipçin var, benden daha mı ünlüsün? 'Ta Uzak Yollarda’ şarkısını istemesini biliyorsun, insan bir takip eder.'' diyerek dinleyicisine sitem etti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz