Mehmet Dinçerlerden Olay Paylaşım!

Hadise hakkında ‘bebeğini düşürdü' iddialarına Mehmet Dinçerler'den manidar paylaşım...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Geçtiğimiz mayıs ayında evlenen şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliklerinde kriz yaşadığı öne sürülmüştü.

Mehmet Dinçerler'in mekanının açılışında yer almayan Hadise hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Hadise'nin bekarken kaldığı eve taşındı ve ailelerin araya girerek durumu düzeltmeye çalıştığı belirtildi.Şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler 15 Mart'ta nişanlanmış çift daha sonra aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nikah masasına oturmuştu.Son dönemde birlikte görüntülenmeyen Hadise ve Mehmet Dinçerler'in ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

YÜZÜKLERİ ÇIKARDILAR

Hadise evlendikten sonra verdiği tüm konserlerinde Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi sırasında hediye ettiği 3 milyon TL'lik pırlanta yüzüğü hep takmış, ancak ünlü popçunun son iki konserinde yüzüğünü takmaması kafaları karıştırmıştı.

Mehmet Dinçerler de önceki akşam bir etkinlikte görüntülendi. Dinçerler'in de yüzüğünü takmaması ayrılık iddiasını gündeme getirdi.Bir diğer iddia ise Mehmet Dinçerler'in annesi Nezihe Hanım ile Hadise'nin yıldızının bir türlü barışmadığı ve ilişkide annenin sorunlar çıkardığı yönündeydi.

AİLE BÜYÜKLERİ DEVREDE

İkili cephesinden gelen yeni bir habere göre ise krize aile büyükleri el atmaya hazırlanıyor.Bir süredir küçük kızı Derya Açıkgöz ile Antalya'da olan Gülnihal Hanım, birkaç gün içerisinde İstanbul'a gelip dünürü Nezihe Dinçerler ile buluşacak.

HADİSE HAMİLE İDDİASI

Öte yandan Bircan Bali, Hadise Mehmet Dinçerler'in evliliğinde yaşanan süreci anlattığı esnada ''Kesin bilgi Hadise 3.5 aylık hamile'' dedi.

"HAMİLELİĞİ SONLANDI MI?"

Bali açıklamasında "Benim bildiğim bir şey var korktuğum da bir şey var. Hadise kesin bilgi hamile ve işini de hamilelikten dolayı iptal etti. Gözyaşlarının sebebi çocuğu düşürmek olabilir mi? Şimdi korkuyorum çocuk tedaviyle oldu hamileliği mi sonlandı yoksa hamile olduğu için mi duygusal... Tedaviyle gerçeklemiş bir gebelik var onları rahat bırakmak lazım" dedi.

HADİSE'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Hadise iddialar sonrası "Hamile değilim ve bunun için bir tedavi de görmüyorum” açıklamasını yaptı.Hadis açıklamasında "Israrla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim" dedi.Söz konusu açıklamanın ardından Mehmet Dinçerler’den manidar bir paylaşım geldi.Çok geçmeden Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler de Twitter sayfasındaki notunda şunları söyledi:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz