Berdan Mardini'nin 'Sünnet Derisi' İsteği Şaşırttı!

Sünnet derisinden elde edilen alloblast kök hücre ile gençleşildiğini söyleyen Mardini'nin isteği şoke etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bahçelievler'de sünnet şölenine katılan ünlü sanatçı Berdan Mardini'nin açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Sünnet derisinden elde edilen alloblast kök hücre ile gençleşildiğini söyleyen Mardini'nin isteği şoke etti.

Çocuklarının annesi Fatoş Yelliler’den olaylı bir şekilde boşanan Berdan Mardini, aradığı aşkı kendisinden 15 yaş küçük Dilara Talay’da bulan Berdan Mardini, özel hayatının yanı sıra kariyeriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla sık sık adından söz ettiren Mardini, önceki akşam sünnet şöleninde sahne aldı. Mardini'nin sahnede Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır'a yaptığı çağrı gündem oldu.

"KURBAN DERİSİ DEĞİL, SÜNNET DERİSİ İSTİYORUM"

Sünnet derisinden elde edilen alloblast kök hücre ile gençleşildiğini söyleyen Mardini, "Başkanım seneye sizden kurban derisi değil, sünnet derisi istiyorum. Bütün çocukların sünnet derisine ben talibim" ifadelerini kullandı.

"SELEN ÇOK KISKANACAK"

Bu konuşma, sünnet derisiyle cilt bakımı yaptıran Selen Görzüzel'i akılla getirdi. Sosyal medyada "Selen çok kıskanacak", "Bu Selen Görgüzel'in cilt bakım rutini" şeklinde yorumlar yapıldı.

"BU YÖNTEMLE CİLT BAKIMI YAPTIRDIM"

Geçen yıl Nişantaşı'nda özel bir klinikte çocukların sünnette kesilen derilerinden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımı cilt estetiğinde kullandığını söyleyen Selen Görgüzel şöyle konuşmuştu:

"Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş, sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, bende bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım, bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış."


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz