Narin'in Ailesi Hüda Par'lı mıydı?

Yapıcıoğlu, canlı yayında Diyarbakır'da aranırken öldürülmüş olarak bulunan Narin Güran'ın ailesinin HÜDA Par'lı olmadığını, bunu yayanın İsrail merkezli bir site olduğunu belirtti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra bir dere kenarında çuvalın içinde üzerine taşlar konmuş olarak cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesiyle ilgili soruşturma sürerken HÜDA PAR hakkında ortaya atılan iddialara parti lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, yanıtladı.


Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına katılan Yapıcıoğlu, cinayet sonrası Narin'in ailesiyle ilgili "HÜDA Par'lı" iddiasını yalanlayarak bunun bir iftira olduğunu ve kaynağının da İsrail merkezli bir haber sitesi olduğunu söyledi.

"SİYASİ RANT DEVŞİRMEYE ÇALIŞMAK ÇOK İĞRENÇ"

Programdan öne çıkan soru ve yanıtlar şu şekilde:

- Size niye bu kadar yüklenildi Narin kızımızın katledilmesi konusunda? Şu andaki katil zanlısı ve köyden sizin partinize herhangi bir üye var mı?

"Böyle bir acının yaşandığı, neredeyse bütün ülkenin bu acıda ortaklaştığı durumda siyasi rant devşirmeye çalışmak emin olun çok iğrenç.


Ben parti ismi zikretmek istemiyorum ama bu ailenin büyüklerinden bir tanesi Milli Görüş patilerinden bir tanesinde ilçe belediye başkanlığı yapmış.

Diyarbakır’ın pek çok köyünde köy temsilciliklerimiz var ama o köyde bizim temsilciliğimiz de üyemiz de yok. Buna rağmen bunu yayanlar bile bile yaydılar."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz