Narin Cinayetinde Sarsıcı İddia: Ahırda Gizemli Olay!

"Ahırda Türk toplumunun kaldıramayacağı bir şey gördü"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Narin'in ölümüne ışık tutan mesajlaşmaların arka planı daha da sarsıcı çıktı! Herkes Narin'in gördüğü bir sahne üzerine öldürüldüğünü konuşuyor. İddiaya göre Narin cinayetten bir gün önce "Türk toplumunun kaldıramayacağı" bir şeye tanıklık etti. Bu sahnede muhtar amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, diğer amcası Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran vardı. Olay iddiaya göre Salim Güran'ın evinin yakınındaki ahırda yaşandı...

Narin cinayetinde kimin, ne kadar parmağı var? 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran 19 gün sonra bulundu. Köy halkı sessizliği korumayı tercih etti. Ancak şimdi adli makamlar mesajları, telefon görüşmelerini tek tek deşifre ederek ipuçlarını birleştiriyor. Son olarak Narin'in annesi, amcası ve diğer amcasının eşi olan yengesinin içinde bulunduğu bir sahneyle ilgili iddia ortaya atıldı. Kendini iyi ifade edebilen ve konuşkan bir çocuk olduğu söylenen Narin iddiaya göre bu sahne üzerine öldürüldü.

"AHIRDA TÜRK TOPLUMUNUN KALDIRAMAYACAĞI BİR ŞEY GÖRDÜ"

Tavşantepe'ye çok yakın bir köyden, soruşturmaya dahil edilmiş bir kişiyle görüştüğünü belirten Sözcü TV İstanbul Haber Müdürü Cem Özkeskin iddiayı şöyle paylaştı:

"Narin 20 Ağustos akşamı amcasının evinin yakınındaki ahırda maalesef Türk toplumunun kaldıramayacağı bir şey gördü.

Bu işin planlı olduğunu, o gün olayın sıcaklığıyla bu plan örgüsünün kurulamayacağını düşünüyor olursak, bir gün önce görülmüş bir şeyin bir gün sonra Kur'an kursundan sonra planlandığını da bir mantık çerçevesine oturtmuş oluyoruz.

"NARİN SUSMAZ, KESİN ANLATIR"

Narin'in şöyle bir özelliği var. Yakın köylerden görüştüğüm insanlardan Narin'i tanıyanların söylediğine göre kendisinin Türkçe iletişimi çok kuvvetli. Kendisini çok iyi anlatabilen, belagati yüksek bir çocuk. Bundan kaynaklı olarak onun görmüş olması biraz da 'Bu susmaz, bu kesin anlatır' şüphesi uyandırmış yakalananlarda."

Tutuklanan muhtar amca Salim Güran ile 15 yaşındaki işçisi arasında geçen "O sondaki köşede bir şeyin düşmüş ha, sana ait bir şey sondaki yamaçta", "Tamam henüz bende değil/tamam daha ölmemiş” mesajlarını anımsatan Özkeskin şöyle devam etti:

"Soruşturmaya dahil olmuş haber kaynağımız bu mesajların geri planına hakim. O mesajlarda şu var: Salim Güran, Narin'in annesi Yüksel Güran ve Narin'in diğer amcası Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran bu olayın içinde gibi görünüyor. Aynı şekilde içinde olan ya da içinde olmaya sürüklenen kişi de abi Enes Güran.

Olay örgüsü şöyle: Narin o gün Kur'an kursundan evine gidiyor. İddiaya göre sadece anne evde. Anne Narin'e diyor ki 'Abin ve iki arkadaşı evin arkasında, onların yanına git.'

Narin abisinin yanına yönlendiriliyor. Sonra abi Enes Güran, amca Salim Güran'ı arayıp 'Narin yanımızda' diyor. Salim Güran 'Tamam ben oraya hareket ediyorum' diyor iddiaya göre. Oraya ulaştıktan sonra Narin'e orada yapılan müdahale büyük ihtimalle maalesef boğulduğu yönünde. Bir cisimle mi yoksa elle mi, fiziki müdahaleyle mi, onu adli kaynaklar, resmi kaynaklar gösterecektir.

Boğulma sonucu Narin'in burnu kanıyor. Zaten Salim Güran'a kayıtlı olmayan aracın içinde bulunan o kan örneği de Narin'in burnundan gelen o kanlar.

Salim Güran, abi Enes Güran, Narin ve abi Enes Güran'ın iki arkadaşı o araca biniyorlar. Yarı yolda amca bu üç çocuğu indiriyor, Narin'le baş başa kalıyor ve benzin istasyonuna gidiyor. Benzin istasyonundan yaptığı alışveriş ıslak mendil; büyük ihtimalle kanları silmek istedi.

Mesajların geri getirilebilen kısmı burada kesiliyor. Haber kaynağının iddiasına göre bu mesajlar 27 Ağustos'ta Diyarbakır Savcılığına iletiliyor. Zaten Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç'un daha Narin bulunmamışken 'Yüksek şüphe var' dediği yüksek şüphenin kaynağı da bu mesajlar.

Çünkü amca orada Enes Güran'la, Yüksel Güran'la konuşmasında 'Narin'i ben katlettim' diyor haber kaynağının iddiasına göre.

Aynı haber kaynağından aldığım bilgiye göre 2011'de Salim Güran'ın öz kardeşi öldürülmüş. Cinayetin sonunda 18 yaşında gencecik bir çocuk tutuklanmış, yine başka bir aile üyesi. Haber kaynağının iddiasına göre Salim Güran bu cinayeti işledi ve bu çocuğa üstlendirdiler. Bakıyoruz ki Narin'in ablasının da merdivenden düşerek hayatını kaybettiği söyleniyor. Böyle bakınca aile böyle organize işlere girişebilecek bir görünümde geliyor bize ister istemez."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz