Müge Anlı Ateş Püskürdü!

"Her kocamızla mutsuz olduğumuzda sen gelip kocamızı mı mutlu edeceksin?"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Müge Anlı, çocuklarını bırakıp evli olan adama kaçan kadının savunmaları karşısında çıldırdı. Müge Anlı, "Her kocamızla mutsuz olduğumuzda sen gelip kocamızı mı mutlu edeceksin? Seni hiç ilgilendirmez" diyerek ateş püskürdü.

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şoke eden anlar yaşandı. İlhan isimli adam 3 çocuğunu ve karısını bırakıp evli kadına kaçtı.

Çiğdem isimli kadın kocası İlhan'ı yuvasına döndürmeye çalışırken, hamile olduğunu söyledi. İlhan kararını verdi ve ailesine geri döndü.

4 çocuğunu bırakıp evli adamla kaçan Aslı isimli kadın kendini savundu. İlhan'ın karısıyla mutsuz olduğunu ve o yüzden kendisine geldiğini söyledi. 

Bu sözler karşısında Müge Anlı resmen çıldırdı. Anlı, "Her kocamızla mutsuz olduğumuzda sen gelip kocamızı mı mutlu edeceksin? Seni hiç ilgilendirmez" diyerek ateş püskürdü.

Müge Anlı konuşmasının devamında İlhan ile Aslı arasında geçenlerle ilgili olarak "Daha anlatamadıklarımız var sayın seyirciler tahmin ediyorsunuzdur" diyerek durumun vehametini ortaya koydu.

Aşka sonsuz saygısı olduğunu ifade eden Müge Anlı, çocuklarını ve eşlerini bırakan İlhan ile Aslı için "Kedi köpek çiftleşmesi gibi bir şey" benzetmesi yaptı. Herkes şoke oldu.

İlhan isimli adam yuvasına dönerken, çocuklarına evli adamı tercih eden Aslı ortada kaldı. Müge Anlı olayla ilgili olarak "Bu da herkese ders olsun" dedi.

İlhan ile Aslı'nın sözleri karşısında Avukat Rahmi Özkan da çıldırdı. Özkan, "Aile birliğine yakışır bir iş mi yaptınız? Burada 4 saat de konuşsanız 14 saatte de konuşsanız o pisliği temizleyemezsiniz" ifadelerinde bulundu.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz