Metin Külünk İstanbul İçin Adaylığını Açıkladı!

Külünk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı merak edilirken, adaylar da kendilerini açıklamaya başladı. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu duyurdu.

METİN KÜLÜNK, İSTANBUL İÇİN AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

Metin Külünk, "Yeniden başlıyoruz. Biz İstanbul'uz." notuyla sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Külünk, paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Neden adaylık yoluna çıktım? Çünkü ben bir İstanbulluyum. Yola çıkmakla emr olundum. Bana günde beş vakit 'Beni nimetlendirdiğin doğru yola ilet!..' duası öğretildi. Gazaba uğramış ve sapmış olanlar hakkında uyarıldım. Nimet verilenleri hep merak ettim. Öğrendim ki; etrafı mübarek kılınmış şehirlermiş. Kudüs, Mekke, Medine ve bir de müjdelenmiş İstanbul gibi. Ülkemin yedi bölgesinden, İstanbul'un yedi tepesini fethetmeye gelenler; bu müjdeye mazhar olmak için yola çıkmış. Her biri Fatih olmuş; hamd için Fatiha okumuş! Çünkü Fatiha, merhametle başlar ve Biz diye devam eder. Biz ve Merhamet. İşte adaylık yolunda, benim iki yol azığım.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz