Mert Ramazan Demir: 'Ne Halim Varsa Gördüm'

Yalı Çapkını'nın yıldızları birbirini takipten çıkarmıştı...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda başrol oynayan iki ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor. Son olarak sosyal medya hesabından birbirlerini takipten çıkartan ikili, ayrılık iddialarıyla gündeme gelmişti. Sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlarda bulunan Mert Ramazan Demir, "Ne halim varsa gördüm" notunu düştü.

Yalı Çapkını dizisinde 'Seyran' karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ve 'Ferit' karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir, bir süredir aşk yaşıyordu. 

İlişkilerine bir dargın bir barışık olarak devam eden ünlü çift dizilerinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatil için İspanya'ya gitmişti.

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKTILAR

Son dönemin popüler çiftlerinden Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir yaptıkları son hareketle gündem olmuştu. Ünlü isimler, sosyal medyada birbirini takipten çıkmıştı. Bu hamle sonrası çiftin ayrıldığı iddia edilmişti. 

AYRILIK İDDİALARINA AÇIKLAMA GELMEDİ

Yaptıkları hamle sonrası gündeme gelen ayrılık iddialarına ikiliden henüz bir açıklama gelmedi. 

"NE HALİM VARSA GÖRDÜM"

Mert Ramazan Demir, sosyal medya hesabından spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı. 26 yaşındaki oyuncu, sevenlerinin beğenisine sunduğu o paylaşımlara; "Ne halim varsa gördüm" şeklindeki dikkat çeken notu düştü.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz