Buse Terim'den Ayrılık Sorusuna Olay Yanıt!

"Kendimi yeniden keşfediyorum"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü Teknik direktör Fatih Terim’in fenomen kızı Buse Terim, geçtiğimiz aylarda iş insanı Volkan Bahçekapılı ile olan 10 yıllık evliliğini bitirmişti. Buse Terim ayrılığın ardından ilk kez sosyal medyadan kendisine gelen soruları yanıtladı.

Sosyal medyanın ilk fenomenlerinden Fatih Terim'in kızı Buse Terim, iş insanı Volkan Bahçekapılı ile 2014'te nikah masasına oturmuştu. 

Ünlü çift ilk çocukları Nil'i 2016’da, ikinci kızları Naz'ı ise 2018'de kucaklarına almıştı. İkili, 10 yıllık evliliğin ardından geçtiğimiz aylarda birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı.

TEK CELSEDE BOŞANMIŞLARDI

Bu hamlenin ardından ayrılacakları iddia edilen Terim ile Bahçekapılı, aşklarına bir şans daha vermişti. İkinci şanslarında da ilişkilerini yürütemeyen ikili, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak mart ayında sonlandırdı.

BOŞANMA AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Nil ve Naz adında iki kızı bulunan Buse Terim, boşanma döneminde yaptığı açıklamada "Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde, ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz" ifadelerini kullanmıştı.

TAKİPÇİSİNİN SORUSUNA KAYITSIZ KALAMADI

Buse Terim, sosyal medyada bir takipçisinin "Özel hayatınızı merak merak ediyor herkes, nasılsınız?" şeklindeki sorusuna kayıtsız kalmadı.

"KENDİMİ YENİDEN KEŞFEDİYORUM"

"İçimde unuttuğum enerjimi yeniden kazandım" diyen Buse Terim, şu ifadeleri kullandı:

"İyiyim, iyi olmamam için de bir sebep yok. En önemlisi sağlığım yerinde. Çocuklarım, dostlarım, ailem yanımda. Bir süreçten geçtim ve hayata yeniden başladım. Unuttuğum şeyleri yeniden yapmaya başladım. Yapmadığım veya keşfetmeyi ertelediğim şeyleri yapıyorum. En önemlisi artık daha çok 'ben' demeyi öğrendiğim bir dönemdeyim. Kendimi yeniden keşfediyorum da diyebiliriz. İçimde unuttuğum enerjimi, hayat ışığımı yeniden kazandım. Bu yüzden de iyiyim ve mutluyum."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz