Leslie Jordan Hayatını Kaybetti!

ABD'li oyuncu karantina döneminde evinden çektiği videolarla dünya çapında beğeni toplamıştı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında uygulanan karantina döneminde evinden çektiği videolarla dünya çapında beğeni toplayan ABD'li oyuncu Leslie Jordan, geçirdiği bir trafik kazası sonucu 67 yaşında hayatını kaybetti.

Hollywood'da 'Will & Grace' dizisindeki rolüyle tanınan, ayrıca 'American Horror Story,' 'The Cool Kids,' 'The Help', 'Ally McBeal', 'Ugly Betty', 'Reba', 'Pee-Wee’s Playhouse' gibi yapımlarda da rol alan 67 yaşındaki ünlü oyuncu Leslie Jordan hayata gözlerini yumdu.

Emmy Ödüllü ünlü oyuncunun, Kaliforniya'da otomobil kullandığı sırada geçirdiği bir sağlık sorunu nedeniyle otomobilin hakimiyetini kaybedip bir binaya çarptığı belirtildi.

Jordan'ın yakınlarından Sarabeth Schedeen, CNN'e verdiği demeçte, "Leslie Jordan'ın ışığı ve sevgisi olmadan dünya bugün çok daha karanlık bir yer. O sadece mega bir yetenek ve birlikte çalışmaktan keyif aldığımız biri olmakla kalmadı, aynı zamanda milletimizin en zor zamanlarından birinde duygusal bir sığınak sağladı" dedi.

Schedeen ayrıca şu ifadeleri kullandı:

"Boyundaki eksikliği; bir oğul, kardeş, sanatçı, komedyen, partner ve insan olma konusundaki cömertliği ve büyüklüğüyle telafi etti. Hem mesleki hem de özel yaşamının zirvesindeyken dünyayı terk ettiğini bilmek, bugün sahip olabileceğimiz tek tesellimiz."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz