Bozoğlu 60 Kiloyu Nasıl Verdi?

48 yaşındaki Yeşim Ceren Bozoğlu, 5 yılda tam 60 kilo vererek adeta bambaşka birisine dönüştü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Oynadığı dizi ve filmlerdeki başarılı performansıyla dikkat çeken 48 yaşındaki oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, verdiği kilolarla ilgi odağı oldu. 2017 yılında mide küçültme ameliyatına giren Yeşim Ceren Bozoğlu, o süreçten bu yana tam 60 kilo verdiğini açıkladı. Ancak bunu sadece ameliyatla başarmadığını söyleyen Bozoğlu, 60 kiloyu vermesine yardımcı olan çayın sırrını ilk kez paylaştı.

Yeşim Ceren Bozoğlu, oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da konuşulan isimler arasında. 48 yaşındaki Bozoğlu, 5 yılda tam 60 kilo vererek adeta bambaşka birisine dönüştü. Ameliyat olmasına rağmen diyet yaptığını da söyleyen Yeşim Ceren Bozoğlu, 60 kiloyu vermesine yardımcı olan çayı açıkladı. İşte ünlü oyuncunun tavsiye ettiği o çay...

Aksam.com.tr'den Fatimatüzzehra Maslak'ın haberine göre; En son 110 kiloyu gören Yeşim Ceren Bozoğlu yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle ameliyat oldu. 2017 yılında mide küçültme ameliyatına giren Yeşim Ceren Bozoğlu 60 kiloyu sadece ameliyatla vermediğini buna destek diyet ve spor yaptığını açıkladı.

Kilo vermesine yardım eden çayı ise ilk kez açıkladı. Yemeklerden sonra her gün bir bardak içtiği çay sayesinde formunu koruduğunu belirtti.
Yeşim Ceren Bozoğlu 60 kiloyu nasıl verdi?

Verdiği kilolar sayesinde genç kıza dönen Yeşim Ceren Bozoğlu, paylaşımlarıyla hayranlarını mest etmişti. Geçtiğimiz gün bir mekan çıkışında görüntülenen Bozoğlu, 60 kiloyu vermeye yardımcı olan tarçın çayından bahsetti.

Ameliyatın yanı sıra diyet ve sporla kilo veren güzel oyuncunun orantılı vücudu dikkatlerden kaçmadı. Bozoğlu verdiği kilolar hakkında "Biraz diyet, biraz ameliyat. Ama çabalayınca her şey oluyor. Siz yeter ki isteyin" şeklinde konuştu.

Tarçın çayı nasıl yapılır?

Metabolizmayı çalıştırmada etkili besinlerden biri olan tarçın yağ yakımını hızlandırır. Akşam yemeğinden sonra her gün bir bardak tarçın çayı içmek bağırsak ve mideyi rahatlatır.
Bir çubuk tarçını kaynamış bir su bardağı suyun içine koyun. 5 dakika bekledikten sonra içine iki damla limon sıkıp tüketin.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz