Kutsi Boşanıyor: Eşinden Olay İddia!

Boşanma davasına açan Sibel Ülker ise dosyasında Kutsi'den psikolojik şiddet gördüğünü iddia etti!

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

2021’de ‘Benim Adım Melek’ isimli dizide başrol oynarken çocuk oyuncunun annesi Sibel Ülker’le tanışan ve kısa sürede nikah masasına oturan Kutsi, boşanıyor. Boşanma davasına açan Sibel Ülker ise dosyasında Kutsi'den psikolojik şiddet gördüğünü iddia etti!

19 Haziran'da yeni filmi Üvey Anne ile tekrar izleyici karşısına geçmeye hazırlanan Kutsi, zaman zaman özel hayatıyla gündeme geliyor. Daha önceki ilişkileri de olaylı şekilde biten Kutsi bu defa da benzer iddialarla magazin gündemine düştü.

2021 yılında Gaziantep'te çekilen Benim Adım Melek dizisinde çocuk oyuncu Poyraz'ın annesi Sibel Ülker ile nikah masasına oturan Kutsi 3 temmuzda boşanıyor.

3 TEMMUZ'DA BOŞANIYORLAR

Evliliğini gözlerden uzak yaşayan Sibel Ülker, geçtiğimiz günlerde "evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" iddiasıyla Kutsi'ye boşanma davası açtı. Dava 3 Temmuz'da İstanbul Anadolu 16. Aile Mahkemesi'nde görülecek

PSİKOLOJİK ŞİDDET İDDİASI

Geçtiğimiz sene sosyal medya hesabından yaptığı kadına şiddet temalı paylaşımla konuşulan ancak yaptığı açıklamada yanlış anlaşıldığını belirten Sibel Ülker, dava dilekçesinde 2,5 yıllık evliliğinde psikolojik şiddet başta olmak üzere birçok iddia sundu.

Kutsi'nin geçtiğimiz günlerde de eşi evde yokken tüm eşyalarını alarak ayrıldığı da konuşulanlar arasında. Kutsi evliliğiyle ilgili iddiaların ardından henüz bir açıklama yapmadı.

Ülker sayfasında "Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım... Şu an söyleyeceğim tek şey bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu! Ve o maskelerinin altında hiç bilmediğiniz yüzleri var!" mesajını paylaşmıştı. 

Kutsi konuyla ilgili sessizliğini korurken, ikili birbirlerini takip etmeyi de bıraktı. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz