Kılıçdaroğlu: 'Beni Bulaştırmayın'

Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin popülerleşen 'dans' videosuna gönderme yapılarak sorulan soruya yanıt verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

14 Mayıs seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelen Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin popülerleşen 'dans' videosuna gönderme yapılarak sorulan soruya yanıt verdi. Programın moderatörü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Bu zor soru gerçekten Başkanım" yorumunda bulunurken, Kılıçdaroğlu'nun yanıtı dikkat çekti.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlerin sorularını cevapladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in moderatörlüğünde düzenlenen programda gençlerden gelen 'dans' sorusu dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU: “BİRLİKTE RESETLEYECEĞİZ”

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından kısa bir kesit olarak paylaştığı videoya; “Gençler ülkenin resetlenme zamanının geldiğinin farkında. Değişimin anahtarı da onların elinde. Anlatacağız, dinleyeceğiz, anlayacağız, birlikte resetleyeceğiz. Değişim senin elinde” notunu düştü.

“BU İŞE BENİ BULAŞTIRMAYIN”

Videoda; bir gencin “İlerleyen süreçlerde sizin de dans ettiğinizi görecek miyiz? Siz de dans etme konusunda hünerli misiniz?” sorusuna Soyer'in "Bu zor soru gerçekten Başkanım" yorumunda bulunduğu görüldü. Kılıçdaroğlu ise “Bu işe beni bulaştırmayın” diyerek yanıtını verdi.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz