Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri Belli Oldu!

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Trendyol Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak. Sarı-kırmızılı takım, gruplara kalmak için play-off turunda mücadele edecek. Sarı-kırmızılı takımın muhtemel rakipleri belli oldu.

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı takım, ligin 38.haftasında Konyaspor’u deplasmanda 3-1 yendi. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri Mauro Icardi (2) ve Berkan Kutlu kaydetti.

Puanını 102’ye çıkaran sarı-kırmızılı takım 102 puanla sezonu kapattı. Şampiyon Galatasaray gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme hakkı elde etti.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off oynayacak. Sarı-kırmızılı ekip, 2024-2025 sezonunda 36 takım arasına kalabilmek için play-off turunda mücadele edecek.

Sarı kırmızılı takım ilk Avrupa maçına 20 veya 21 Ağustos'ta çıkacak. Galatasaray’ın bu turdaki muhtemel rakipleri belli oldu.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Galatasaray’ın muhtemel rakipleri şöyle:

Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Kızıl Yıldız (Sırbistan), Young Boys (İsviçre), Dinamo Zagreb (Hırvatistan) ve PAOK (Yunanistan) Maccabi Tel Aviv (İsrail), Bodo Glimt (Norveç), Ferençvaroş (Macaristan), Karabağ (Azerbaycan), Slovan Bratislava (Slovakya)

GALATASARAY GRUPLARA KALIRSA KASASINI DOLDURACAK

Galatasaray bu turu geçerse Şampiyonlar Ligi'ne kalacak ve 15.64 milyon Euro katılım parası alacak. Ayrıca grupta her galibiyet 2.8 milyon Euro, her beraberlik 930 bin Euro gelir getirecek.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz