Kate Middleton, BAFTA Ödülleri’ne Damga Vurdu!

Geceye katılanlar arasında Kraliyet Ailesi'nden Prens William ve Kate Middleton da yer alırken Middleton'ın kullandığı küpeler ayrıca dikkat çekti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödülleri, dün gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceye katılanlar arasında Kraliyet Ailesi'nden Prens William ve Kate Middleton da yer alırken Middleton'ın kullandığı küpeler ayrıca dikkat çekti.

İngiliz film dünyasının Oscar’ı olarak anılan BAFTA Ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı prestijli gecede Galler Prensi ve Prensesi de yer aldı. Hatta Kate Middleton’ın kostüm ve aksesuarları ayrıca dikkat çekti.

41 yaşındaki Middleton, Londra’daki Royal Festival Hall’da beyaz bir elbiseyle kendisine hayran bıraktı. Alexander McQueen imzalı tek omuzlu bir elbise giyen Middleton, İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi başkanı olarak görev yapan 40 yaşındaki eşiyle gecenin öne çıkan ismi oldu.

Middleton daha önce de giydiği elbisesindeki büzgü ve tek omuzlu pelerin detayı göze çarparken, 27 dolarlık Zara marka küpeleri ve siyah eldivenleriyle görünümünü tamamladı.

Middleton, sık sık seçtiği kıyafetlerle tartışma konusu oluyor. Daha önce farklı etkinliklerde giydiği elbiseleri yeniden giymeyi tercih eden Prenses, bu defa da pahalı bir aksesuar yerine tercih ettiği küpelerle dikkat çekti.

Ayrıca çift, iki yıldır törene katılamıyordu. Geçen yıl programları uymadığı, bir önceki yıl ise Prens Philip’in ölümü nedeniyle töreni atlamak zorunda kalan çift, bu defa herkesi adeta büyüledi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz