Armağan Çağlayan Çileden Çıktı!

Armağan Çağlayan da hasar tespiti yaptırmak istedi. Belediyeden aldığı yanıtla resmen çileden çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından İstanbul için peş peşe uyarılar geldi. Pek çok kişi evinin depreme dayanıklı olup olmadığını merak ederken Armağan Çağlayan da hasar tespiti yaptırmak istedi. Belediyeden aldığı yanıtla resmen çileden çıktı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık iki deprem 10 ilde büyük hasarlara neden olurken, binlerce canımızı yitirdik. 

Bu depremin ardından gözler İstanbul'a çevrildi. Uzmanlar peş peşe uyarılar yaparken, pek çok kişi evinin depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek için bina tespiti için belediyeye başvurdu. 

Bu konuya dair pek çok vatandaş harekete geçerken Armağan Çağlayan bir paylaşım yaparak isyan etti.

İstanbul'da oturduğu evin depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek isteyen Çağlayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda daha önce başvuru yaptığını söyledi.

Çağlayan paylaşımında, "Bir de şöyle bir şey var. İstanbul'da oturduğum evi kontrol ettirmek için defalarca belediyeye başvurdum. Her seferinde aynı yanıtı aldım: '1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz!' Ve kontrol ettirmeyi başaramadım" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz