Kaşlarınız Kişiliğinizi Yansıtıyor!

Dış görünüşe yönelik tercih edilen pek çok detay, kişilikle alakalı ipuçları veriyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Dış görünüşe yönelik tercih edilen pek çok detay, kişilikle alakalı ipuçları veriyor. Konu üzerine yapılan çok sayıda araştırma da bunu doğruluyor. Bilinçsizce yapılan bazı seçimler, kişilerin kendileri hakkında dahi bilmedikleri gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor. Dış görünüşte kişinin sevdiği sevmediği şeyleri, düşünceleri, duygusal zekası ve hatta IQ seviyesi hakkında bile bilgi veriyor. Dış görünümün bir parçası olan kaşlar hangi detayları veriyor? İşte detaylar...

Kalın kaş şekline sahip olanlar

Kalın kaşlara sahip olan kişiler, özgür ruhludur. Dış görünüşleri ve davranışları oldukça kendinden emindir. Farklı kişilerin yorumlarına aldırış etmezler. Sosyal ve planlarına sadıktır. Konulara takılıp kalmadan daima ilerlemeyi tercih ederler. 

Birbirine yakın kaş şekline sahip olanlar

Birbirine yakın kaşlara sahip kişiler, iyi kalpli ve özgür kişiliğe sahiptir. Macerayı ve fantastik hayaller kurmayı severler. Eğlenceli ve iyi kalpli özelliği sebebiyle affetmek konusunda zorluk yaşarlar. Kolaylıklar kırılır ve sinirlenirler.

Düz kaşlara sahip olanlar

Düz kaşlara sahip olanlar, hayatın her alanında mantıklı olurlar. Hem sosyal hem de iş ilişkilerinde mantıklı düşünüyor ve mantıksız kararlar almaktan korkarlar. Mantık daima ön plandadır. Duygulardan ziyade nesnel ve görülebilir önem

İnce kaşlara sahip olanlar

İnce kaşlara sahip olanlar, özgüven problemi yaşıyor olabilir. Bu özgüven problemi sürekli güçlü bir duruş sergilemek zorunda kalmaktan kaynaklanıyor olabilir. Tedirgin ve çekimserdirler. Cesaret konusunda sorunlar yaşabilirler. Kendini iyi hissetmek için başkalarının onayına ihtiyaç duyarlar. 

Kavisli kaşlara sahip olanlar

Kavisli kaşlara sahip olanlar, lider özelliklerine sahiptir ve fark edilmekten zevk alırlar. Olaylara dramatik yaklaşırlar. Sosyal çevreleri tarafından aranan kişilerdir. Bunun yanı sıra tedirgin dönemsel olarak korunmaya ihtiyaç duyarlar. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz