Kar Nedeniyle Bazı İllerde Okullar Tatil!

İşte bugün kar tatili olan iller ve ilçeler...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ülke genelinde olumsuz hava koşullarının etkisini göstermesinin ardından, 21 Kasım Salı günü kar tatili olan iller ve ilçeler için valiliklerden son dakika açıklamaları geldi. İşte bugün kar tatili olan iller ve ilçeler...

0 Kasım Pazartesi günü İstanbul, Bolu, Düzce, Sakarya, Zonguldak, Bartın ve Diyarbakır gibi illerde ve bazı ilçelerde eğitim öğretime bir gün ara verilmişti.

Bugün de bazı iller ve ilçelerde okulların tatil olduğu açıklandı. 

ARDAHAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DUYURDU

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Ardahan'da il merkezi, Göle ve Hanak'ta taşımalı eğitime, Çıldır ilçesinde ise eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Çıldır ilçesi genelinde okullara bir gün ara verildi.

İl merkezi ile Göle ve Hanak ilçelerinde ise köy okullarında taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

ERZURUM VALİLİĞİ AÇIKLADI

 Erzurum Valiliği bazı ilçelerde okulların eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada; “Yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle; Aşkale ve Horasan ilçelerimizde kırsal mahalle okullarımızda ve taşımalı eğitime, Karayazı, Narman ve Tortum ilçelerimizde; taşımalı eğitime, Köprüköy ilçemizde; kırsal mahalle okullarımızdaki taşımalı eğitime, Çat ve Tekman ilçelerimizde eğitime, salı günü (21.11.2023) 1 gün süre ile ara verilmiştir. Pasinler İlçemizde, şiddetli rüzgar ve düşük sıcaklığın oluşturduğu buzlanma nedeniyle, kırsal mahalle okullarımızda ve taşımalı eğitime, bugün (21.11.2023) 1 gün süre ile ara verilmiştir” ifadelerine yer verdi.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz