Kaan Urgancıoğlu'ndan 'Evlilik' İtirafı!

Burcu Denizer ile ilişkisini neden ani evlilikle taçlandırdığını itiraf etti. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, sevgilisi Burcu Denizer ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuş, sevenlerini şaşırtmıştı. Urgancıoğlu'ndan itiraf geldi.

Yargı dizisinin yakışıklı oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, ani evliliği ile herkesi şaşırtmıştı. Burcu Denizer ile ilişkisini neden ani evlilikle taçlandırdığını itiraf etti. 

Urgancıoğlu, nikah fotoğraflarını 2.3 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden "Sürpriz" notuyla paylaşmıştı.

Oyuncu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Burcu Denizer ile sürpriz bir şekilde evlenen oyuncu, "Sadece sizler için değil ailem için de sürpriz bir nikah oldu. "Böyle bir şey yapsak bozulur musunuz?" dedim. Onay alınca, bir çılgınlık yaptık. Ben de Burcu da sade bir nikah düşünüyorduk zaten. Ailemizi ve arkadaşlarımızla beraber güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz ama daha netlik kazanmadı" dedi.

Yunanistan'daki Türk Konsolosluğu'nda evlenen oyuncu, "Neden yurt dışında evlendiniz?" sorusuna, "Aslında oraya başka bir arkadaşımızın düğünü için gitmiştik. "Hazır yanımızda takım elbise var" diyerek, böyle bir şeye karar verdik. Hiç planlı değildi, Burcu şapkasını bir çiçekçiden buldu hatta" yanıtını verdi.

Evlilik teklifiyle ilgili sorulara Urgancıoğlu, "Daha önceden evlilik teklifimi yapmıştım. Ama nikah kararımız çok spontane gerçekleşti. Yapanları tebrik ediyoruz ama düğün hiç bize göre değil sadelikten yanayız diyebilirim. Üzerinden çok kısa bir zaman geçti. Tatlı bir heyecanı var. Sizlerin arasından evli olanlar vardır, tavsiyenizi alabilir miyiz?" sorusu üzerine gazetecilerden "Çocuk" cevabı alan oyuncu, "Amin inşallah" diye cevap verdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz