Hatice'den Burcu Güneş'e Destek!

"Hiç sevmiyorum, Kurban Bayramı'nı katliam ayı desek yeri"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde Kurban Bayramı için, "Hayvanlara yanlış kesimle zarar verilecekse bu bayram bizde hiç kutlanmasın daha iyi" yorumunda bulunmuştu. Paylaşımları ile dikkat çeken Hatice’de Güneş’e destek verip, "Kurban Bayramı'na katliam ayı desek yeri" ifadelerini kullanınca sosyal medya karıştı. Hatice’nin bu sözleri hayranlarını küplere bindirdi.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından sıklıkla söz ettiren Hatice, son paylaşımı ile yine ortalığı karıştırdı. Hatice Kurban Bayramı'ndan dolayı 10 yıl boyunca et yemediğini söyleyerek "Hayvanlara yanlış kesimle zarar verilecekse bu bayram bizde hiç kutlanmasın daha iyi. Biz işin hakkını veremiyoruz" diyen Burcu Güneş'e destek verdi. Hatice'nin Kurban Bayramı'nı "katliam" olarak nitelendirmesi bazı kullanıcıları kızdırdı.

"KURBAN BAYRAMI'NI KATLİAM AYI DESEK YERİ"

Her paylaşımı olay olan Hatice, bir paylaşıma yaptığı yorumda "Hiç sevmiyorum, Kurban Bayramı'nı katliam ayı desek yeri" ifadelerini kullandı. Hatice'nin sözleri kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisi çekti. Şarkıcı için "Ne saçma bir üslup, düşüncelerinizi yazıya dökmeyin" yorumu yapıldı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz