Jon Bernthal'dan Dövüş Sahnelerinin Tüyoları!

"Korku varsa onu görmek istiyorum"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

The Walking Dead ve Punisher gibi dizilerin yıldızı Jon Bernthal, iyi bir dövüş sahnesinin nasıl olması gerektiğini anlattı.

Youtuber ve sunucu Sean Evans'ın Hot Ones adlı programının 7 Ekim'de yayımlanan bölümüne konuk olan Bernthal, aksiyon yapımlarındaki dövüş sahneleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

ABD'li oyuncu, dövüş sahnelerini izlerken "Gerçekten karakterlerle birlikte olmak istiyorum" dedi.

Bu tarz sahnelerde sadece tek bir duygunun olmaması gerektiğini söyleyen Bernthal, "Korku varsa onu görmek istiyorum. Karakter birinin belki de üstünlüğü ele geçirdiğini düşündüğündeyse ortaya çaresizlik çıkıyor. Bunu seviyorum" ifadelerini kullandı.

45 yaşındaki oyuncu, dövüş sahnelerinde herkesin ekranda gördüğüne ikna olmak istediğini söyledi ve "Önemli olan vuruşların fizikselliğini hem iyi canlandırmak hem de ikna edici hale getirmek" diye konuştu.

Bernthal, bu fizikselliği ön plana çıkarabilecek niteliklere sahip bir karakter canlandırılmıyorsa, o zaman sahnelerin duygusallığının vurgulanabileceğini söyledi.

Eğer bu tür yetenekleri olmayan birini canlandırıyorsanız, durumun duygusal tarafını oynamalısınız. Bir şekilde bunların hepsini tek potada eritmelisiniz. Size güvenen ve sizin de onlara güvendiğiniz bir ekibiniz varsa bunu çok daha üst seviyede gerçekleştirebilirsiniz.

INDEPENDENT

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz