Adele'de Kredizede!

Adele, aldığı 37.7 milyon dolarlık krediyi 30 yıl ödeyecek.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ocak ayında ABD’li oyuncu Sytlvester Stallone'nin satışa çıkardığı malikanesine talip olan İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Adele (34), bir önceki yıl 10 milyon dolar fiyat biçilen Beverly Hills'teki evi geçtiğimiz aylarda 58 milyon dolara satın almıştı.

DEPREM TEHLİKESİ!

Ancak mega malikanenin, depremde büyük risk altında olduğu ortaya çıkmış ve şarkıcıya, evinin aktif fay hattının üstünde olduğu uyarısı yapılmıştı.

California Jeolojik Araştırma Birimi'nin 2014 yılında yaptığı çalışmada; bir yamaçta bulunan evin, 7 büyüklüğünde bir deprem üretme kabiliyetine sahip olan aktif bir fayın üstünde olduğu sonucuna varılmıştı.

'Sismik tehlikeler' araştırma bölümü, afet meydana gelirse binaların heyelanla karşı karşıya kalabileceğini ve şehrin doğal manzarasına sahip bölge için endişelerin ortaya çıktığını kaydetmişti. Olası patlamaları önlemek adına eve gaz için özel bir sismik kapatma vanasının takıldığı da söylenmişti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Adele, yeni evlerinin önünde çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, 1 yıldan uzun zamandır aşk yaşadığı Rich Paul ile birlikte eve çıktıklarını da duyurmuştu.

Böylece ünlü ismin, Sylvester Stallone'dan dördüncü evi olarak aldığı malikanenin, ünlü çiftin aşk yuvası olacağı ortaya çıkmıştı.
Instagram hesabında milyonlarca takipçisi bulunan şarkıcının peş peşe yayınladığı kareler, kısa sürede 4 milyondan fazla beğeni alarak, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmişti.

Takipçileri tarafından, ünlü isme, "Aşk sende harika görünüyor", "İkiniz de çok mutlu görünüyorsunuz" ve "Eve bakın!" gibi 18 bine yakın yorum yapılmıştı.

DİĞER ÜNLÜ İSİMLERLE KOMŞU

Sekiz yatak odası, dokuz banyosu, üç süit odası ve geniş bir mutfağı bulunan malikanede; tüm bunların yanı sıra sinema salonu, spor salonu, sonsuzluk havuzu, SPA ve sekiz araçlık sanat stüdyolu bir garaj da bulunuyor.

Stallone'un evini almadan önce de zaten Beverly Hills'in yıldızlarla dolu bir semtinde üç eve sahip olan Adele'e yakın bölgede evi olan diğer ünlü isimler arasında; Denzel Washington, Magic Johnson ve Justin Bieber gibi isimler yer alıyor.

37.7 MİLYON DOLAR KREDİ

New York Post'ta yer alan habere göre; Adele, mega malikanesini finanse edebilmek için mortgage'a başvurdu. The Post tarafından elde edilen senet; ünlü ismin evi almadan yaklaşık bir ay önce, 10 Ocak 2022'de City National Bank'tan yüklü miktarda kredi aldığını gösteriyor.

 

GECEDE 1 MİLYON DOLARDAN FAZLA KAZANACAK

Ancak ünlü isim, Kasım ayında Las Vegas'ta gerçekleşecek olan şovlarının tekrar ertelenmemesi durumunda muhtemelen borcunu ödemekte hiçbir sorun yaşamayacak. Şarkıcının, gösteri başına 1 milyon dolardan fazla kazanması bekleniyor

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz