Jahrein Hakkında Karar Verildi!

'Jahrein' ismi ile bilinen Ahmet Sonuç, dün gözaltına alınmasının ardından bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sosyal medya fenomeni olan ve "Jahrein" lakabıyla bilinen Ahmet Sonuç, Antalya'da dün gözaltına alındı. Antalya Emniyet Müdürlüğü, Sonuç'un müstehcenlik suçundan gözaltına alındığını ve işlem başlatıldığını bildirdi. Gözaltının ardından Sonuç hakkında tutuklama kararı çıktı.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA 

Gözaltı sonrası Antalya Emniyet Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bazı basın/yayın organları ile sosyal medya hesaplarında internet aracılığı ile müstehcen içerikli konuşmalar ve yayınlar yapıldığı haberlerinin yer alması üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.

X (Twitter) isimli sosyal medya platformu üzerinden "Rockerpuck_Evil" kullanıcı adı ve "Pungent 666" rumuzu ile yöneticisi olduğu "İncel sohbet odası" başlıklı açık kaynaklarda yer alan canlı sohbet odasında toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun olmayan konuşmalar yapıldığı görülmüştür.

Bahse konu konuşmalar incelendiğinde, "Rockerpuck_Evil" kullanıcı isimli "Pungent 666 rumuzlu X hesabı kullanıcısının (E.K.) isimli şahıs olduğu TESPİT EDİLMİŞTİR.

Ayrıca "JAHREİN" isimli/rumuzlu kullanıcının Twitch isimli sosyal medya platformunda yaptığı canlı yayında benzer içerikli konuşmalar yaptığı görülmüş, yapılan incelemeler neticesinde "Jahrein" isimli/rumuzlu kullanıcının (A.S.) isimli şahıs olduğu TESPİT EDİLMİŞTİR.

(E.K.) ve (A.S.) isimli şahıslar 12.09.2024 günü Emniyet Müdürlüğümüz Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından GÖZALTINA ALINARAK haklarında; Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi'ne göre MÜSTEHCENLİK suçundan İŞLEM BAŞLATILMIŞTIR."

TUTUKLANDI

Gözaltında bulunan Ahmet Sonuç'un hakkında tutuklama kararı çıktığı öğrenildi. Ayrıca Sonuç ile birlikte X sohbet odalarında kız çocuklarına yönelik ahlaksız ifadelerde bulunan Rockerpuck_Evil kullanıcı isimli Ertürk Kösen'in de CMK'nın 100. ve devamı maddeleri kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz