İzmir'de Ev Sahibi, Çıkmayan Kiracının Kapısına Zarar Verdi!

Karabağlar ilçesinde ev sahibi, bir yakınıyla birlikte kiracının kapısına dayanıp tehditlerde bulundu. Olay sonrası kiracının şikayeti üzerine polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki gerilimli olaylara bir yenisi daha eklendi.

Dün saat 22.30 sıralarında İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı Doğanay Mahallesi 9108 Sokak’taki bir evde H.B. (52) adlı kadın, yakını A.B. (27) ile birlikte, bir süredir kiracıları A.B. (52) ve H.Ç.’yi (52) evi boşaltmaları için baskı kurdu.

ÇIKMAYAN KİRACILARIN KAPISINA DAYANDI

Kiracılar çıkmayınca A.B. ve H.B., kapıya dayandı. Ancak kiracıları kapıyı açmayıp, durumu polise bildirdi. A.B. ve H.B. kapıya çeşitli materyaller atarak tehditlerde bulundu. Bir süre sonra ev sahipleri gidince A.B. ve H.Ç. polis merkezine giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

EV SAHİPLERİNİN KAPIYI TEKMELEDİĞİ ANLAR GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan, A.B. ve H.B.‘nin saldırdığı anlar başka bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, kiracılarına tehditler savuran A.B.'nin, kapıya çeşitli materyaller fırlatıp tekmelemesi yer alıyor. Bu sırada H.B.’nin de elindeki materyalle defalarca kapıya vurduğu görülüyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz