İşte Yaz Aşkını Ciddi İlişkiye Dönüştürmenin Yolları!..

Yaz aşkı deyince herkesin aklına gelip geçici ilişkiler, çabucak yitip giden aşklar gelir...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yaz aşkı deyince herkesin aklına gelip geçici ilişkiler, çabucak yitip giden aşklar gelir. Peki ya o kişi hayatınızın aşkıysa... İşte yaz aşkını uzun yıllar sürecek ciddi ilişkiye dönüştürmenin yolları...

HİSLERİNİZDEN EMİN OLUN

Yaz aşkını gerçek bir ilişkiye dönüştürmeden önce hislerinizden emin olun. Aksi halde aslında hiç mutlu olamayacağınız bir ilişkiyi sürdürmek için çaba göstermiş olabilirsiniz.

HAYATINIZLA İLGİLİ HER DETAYI ANLATMAYIN

İlişkinizin ilk günlerinde kendinizle ilgili her detayı anlatmayın. Çünkü bu aranızdaki merak duygusunu azaltır. Karşınızdaki kişi sizi zamanla tanıdıkça iletişiminiz artacak, aranızdaki bağ kuvvetlenecektir.

ONUNLA İLGİLENDİĞİNİZİ GÖSTERİN

Basit ve eğlenceli yaz aşkını kalıcı hale getirmek için ona olan ilgilinizi arttırın. Karşınızdaki kişinin sorunlarıyla ilgilenin, ona her an destek olabileceğinizi gösterin. Bu hem aranızdaki bağı güçlendirecek hem de ilişkinizin gidişatı için  iyi olacaktır.

ORTAK ARKADAŞ ÇEVRESİ SİZİ DESTEKLER

Ortak bir arkadaş çevresi oluşturmak bir araya gelme ihtimalinizi arttırır. Bu nedenle oluşturduğuuz ortak çevre sayesinde görüşme ihtimaliniz artar ve aranızdaki iletişim güçlenir.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz