İşte Tutkulu Bir İlişki Yaşamanın Sırları!

İlişkide Tutkuyu İlk Günkü Gibi Yaşamanın 14 Basit Yolu...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Hayatınızın aşkıyla tanışmış olabilirsiniz ancak bu mükemmel bir ilişkiye sahip olacağınız anlamına gelmez. Uzun yıllar boyunca beraber olduğunuz insan artık sizi heyecanlandırmıyorsa bu bir şeylerin yanlış gittiğini gösterir. Tabii ki hiçbir ilişki kolay değil ve zaman zaman iniş-çıkışlar yaşanabilir. İlişkinizdeki problemleri partnerinizle konuşarak çözebilirsiniz. Aranızda tutku konusunda bir problem varsa bu da halledilmeyecek bir konu değil. İşte tutkulu ve heyecan dolu bir ilişki yaşamanın sırları!

1. Fiziksel temaslarda sırasında daha tutkulu olun

Partnerinize uzun bir öpücük vermekten ya da sıkı sıkı sarılmaktan korkmayın. İşe gitmeden önce veya sabah kalktığınızda birkaç saniyeyi partnerinize ayırmak zor olmamalı. Sevdiğiniz kişinin buna ne kadar ihtiyacı olduğunu fark edince şaşıracaksınız.

2. Onun bulabileceği yerlere basit notlar bırakın

Partneriniz bir şeyle uğraşırken, örneğin öğle yemeğini yerken, ona bulabileceği basit ve küçük notlar bırakmak, gününü aydınlatabilir. Bu küçük notlar, partnerinize onu düşündüğünüzü hatırlatır. Bu fikir biraz sevimsiz gibi görünse de bu aslında herkesin yapabileceği bir şey.

3. Çok da önemli olmayan konularda şikayet etmeyin

Tabii ki bazı zamanlarda şikayet etmenin gerekli olduğunu düşünebilirsiniz ancak çok da önemli olmayan konularda daha az şikayet etmeyi deneyin. Eğer konunun ana fikrini söylemeniz gerekiyorsa söyleyin ama söylemeden önce düşünün. Şikayet ettiğiniz konu gerçekten şikayet etmenize değer mi?

4. Masajlar sayesinde gerginliğinizi atın

Masajlar, gergin havayı dağıtmak ve yaklaşmak için harika bir yol. Bu, samimiyetinizi daha da derinleştirir ve gerginliği serbest bırakmanıza izin verir. Masaj ikiniz için de bir kazanç!

5. Mümkünse birlikte seyahate çıkın

İlişkinizde birbirinize vakit ayırmadığınızı ve birlikte bir şeyler yapmadığınızı düşünüp sinirleniyorsanız, seyahate çıkın. Eğlenceli bir şeyler yapmak için zaman harcayın. İkiniz de arada bir tatil yapmayı hak ediyorsunuz.

6. Zaman zaman birbirinizi takdir edin

Partnerinizi ve onun sizin için yaptıklarını düşünün. Size iyi davrandığı ve böyle bir kişi olduğu için onu takdir edin. Beraber bir hayat yaşadığınız için de takdir edilmeye değer. Kötü olayları düşünmeyin yalnızca iyiliğe odaklanın.

7. Evde teknoloji kullanmadığınız, sadece birbirinize ayıracağınız zamanlar yaratın

Bazı zamanlar teknolojiyle çok vakit geçiyoruz. Bu artık önüne geçilemeyecek bir şey olsa da bir süre durdurabiliriz. Tüm işlerinizi hallettikten sonra ev halkının beraber olduğu vakitler geçirin. Bu teknoloji kullanmadan geçirilen vakit, tüm aileye fayda sağlar.

8. Yatak odanızda yeni şeyler deneyin

İlişkiden sıkıldığınız zamanlarda yatak odasında bir şeyler denemekten tereddüt etmeyin. Oturun ve ikinizin de neler istediğini konuşun. Dünyada var olan ve yeniden eğlenmenizi sağlayan şeylerin sayısına şaşıracaksınız!

9. Gerektiğinde özür dilemekten çekinmeyin

Partnerinize karşı yanlış bir şey yaptığınızı düşünüyorsanız özür dileyin. Hepimiz insanız ve dalgınlıktan yanlış bir şey söylemiş veya yapmış olabilirsiniz. Eğer bunu fark edip özür dilerseniz ileriye sağlam bir adım atmış olursunuz.

10. Randevulaşıp dışarı çıkın

Aslında ilişkide randevu gecesi de önemli değil, önemli olan bir araya gelip dışarı çıkmanız. Baş başa vakit geçirin ve beraber olmanın tadını çıkarın. Beraber dışarı çıkmayı ayda bir değil de en azından haftada bir kere yapmayı deneyin.

11. Partnerinize neyin eksik olduğunu ve bu konuda neler yapabileceğinizi gerektiğini sorun

İlişkinizdeki eksiklerin ne olduğunu ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanuz partnerinize danışın. Karşılaştığınız sorunlar hakkında konuşun ve nasıl düzeltebileceğinizi düşünün. Uzlaşmaya istekli olmalısınız aksi takdirde eksikleri öğrenmek hiçbir işe yaramaz.

12. Birbirinizi dinleyin ve birbirinizle konuşun

İlişkinizde partnerinizin bir konu hakkında rahatsız olduğunu düşünüyorsanız onu dinleyin. Daha sonra bu konu hakkında birbirinizle konuşun. İletişim, bir ilişkide en önemli şeylerden biri.

13. Her şeyin mükemmel olmasını beklemeyin

Dünyada hiçbir şey mükemmel değil. Partnerinizden olmadığı biri gibi davranmasını beklemeyin ve ondan beklentilerinizi çok yükseklerde tutmayın. Hepimiz insanız!

14. Birbirinizin hatalarını saymayı bırakın ve sadece ilişkinizin tadını çıkarın

Her insan hata yapar ancak bu hataları sürekli düşünmek ve hatırlamak ilişkinizin yıpranmasına sebep olur. Geçmişi büyütmeyi ve sürekli irdelemeyi bırakın, sadece anın tadını çıkarın. Geçmişteki hataları saymak yalnızca ilişkinizi geri götürür.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz