İşte Türkiye'de En Çok Değerlenen İl ve İlçeler!

Türkiye'deki konut piyasasındaki en değerli il ve ilçeler belli oldu. İşte en değerli ile ve ilçe listesi...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Türkiye'de nüfus artışı, ekonomik durumla birlikte geçim derdi derken birçok insan artık büyükşehirlerden sıkılmış vaziyette. Artık insanlar oldukları yerden farklı bölgeleri araştırıyor, kendisi için en uygun yeri bulmaya çalışıyor.

Kentsel dönüşüm, nitelikli inşaat projeleri, sosyal ve ekonomik nedenler dolayısıyla değişen yaşam koşullarında yatırım için belirli bölgeler öne çıkmaya başladı. Peki Türkiye'de bu anlamda en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri?

ESKİŞEHİR, ANKARA OLMA YOLUNDA

Öğrenci dostu bir şehir olmasıyla ve keyifli yaşam standartlarıyla bilinen Eskişehir'in popülerliği gün geçtikçe artıyor. Ankara’ya olan yakınlığıyla pek çok imkâna kolayca ulaşım fırsatı sunan Eskişehir, son yıllarda değerlenen bölgelerden biri.

İZMİR'İN GİZLİ CENNETİ: URLA

Şehir merkezine yakınlığıyla ön plana çıkan Urla, yaz kış demeden kalabalık bir nüfusa ev sahipliği yapıyor. Şehir imkânlarından yararlanırken doğal güzelliklerden de geri kalmak istemeyenler için Urla, yeni projelerle ilgi toplamaya devam ediyor.

BURSA'NIN GÖZ BEBEĞİ: NİLÜFER

Konut fiyatları yükselen bölgelerden biri olan Nilüfer için Bursa'nın daha sakin bir versiyonu demek yanlış olmaz. Nüfusu git gide artan bir lokasyon olarak Nilüfer hem aileler hem üniversite öğrencileri tarafından tercih ediliyor. İster ev ister arsa yatırımınız için Nilüfer size kapılarını açabilir!

İSTANBUL'UN SÜKSE YAPAN YERİ: ATAŞEHİR

Kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Ataşehir'e karşı talebi artıran pek çok etken mevcut! Finans Merkezi Projesi'nin konumuyla değerlenen Ataşehir, metro hatlarının bu bölgeye ulaşmasıyla epey tercih edilir hâle geldi.

MARMARA'NIN GÜLEN YÜZÜ: ÇANAKKALE

Bakir doğasıyla şehir hayatını birleştiren Çanakkale, hem yaz hem kış ayları için bir yatırım aracı hâline geldi. Çanakkale Köprüsü ile son yıllarda değerini artıran bu şehir özellikle Lapseki bölgesiyle yoğun ilgi görüyor.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz