İsmail Saymaz, Halk TV ile Anlaştı!

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, İsmail Saymaz'ın Halk TV ekibine katıldığını duyurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sözcü yazarı ve Sözcü TV yorumcusu İsmail Saymaz, Halk TV'ye geçti.

Saymaz'ın Halk TV'ye dahil olduğunu Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş duyurdu.

Toktaş, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda "Yeni döneme, yeni ve güçlü isimlerle giriyoruz. İsmail Saymaz haber, yazı, yorum ve analizleriyle yeniden Halk TV ve halktv.com.tr‘de. Nerede kaldıysak oradan devam. Hoş geldin İsmail Saymaz" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda Halk TV'den ayrılan ve Sözcü'ye geçen İsmail Saymaz, Fatih Altaylı'nın programına katılmış ve Altaylı'nın "Halk TV'den neden ayrıldın?" sorusuna; "Siyasi yönelimin, üretilen içeriği çok gölgelediğine daha deprem döneminde karar vermiştim. Gazeteciliğimi, siyasetin gölgesine düşmediği bir mecrada sürdürmek için Halk TV'den ayrıldım" yanıtını vermişti.

FATİH PORTAKAL ETKİSİ Mİ?

Sözcü yazarı ve Sözcü TV yorumcusu İsmail Saymaz'ın grupla yollarını ayırarak yeniden Halk TV'ye transfer olma kararının perde arkasında kanalın Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın gelecek yıl icin 14 milyon TL. alacağının Medyaradar yazarı Keskin Kalem tarafından ifşa edilmesinin olup olmadığı merak konusu oldu. Portakal'ın 14 milyon TL.'nin yanı sıra otel ve uçak masraflarının da kanal tarafından karşılanacak olmasının çalışanlar ve ekran yüzlerinde rahatsızlık yarattığı kulislere yansımıştı. Sözcü TV'de ayrılıkların İsmail Saymaz'la sınırlı kalmayacağı, yeni ayrılıkların da kapıda olduğu iddia ediliyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz