İlk Açıklama Akşener'den Geldi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, basına servis edilen fotoğraf karesindeki gergin görüntüyü grip olmasına bağladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

6'lı masanın 2 üyesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel sosyal tesisinde akşam yemeğinde buluştu.

Görüşmeye ilişkin ilk açıklama, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbul Saraçhane'de Kılıçdaroğlu'nun bilgisi ve onayı olmadan miting düzenleyen Akşener'den geldi.

Grip geçirdiği için gerginmiş!
Meral Akşener basına verilen fotoğraftaki gergin görüntüsünü gribe bağladı. Murat Yetkin'e konuşan Akşener, "Gergin görünmemin sebebi grip geçirmem. Aramızda gergin bir durum yoktu." dedi.

CHP'li İBB Başkanı'na verilen cezanın temyiz yolu açık olmasına karşın aynı tonda konuşmasını sürdüren Akşener, "İmamoğlu’nun kellesi giderken tartışmanın Meral Akşener’in rol çalmasına nasıl evrildiğini anlayamıyorum, şaşırdım kaldım." ifadelerini kullandı.

'Saygısızlık bana yapıldı'
İmamoğlu'nun Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hiçe sayıp, Saraçhane'de miting düzenleyen Akşener, kendisine saygısızlık yapıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

Bu bütün muhalifler açısından bir mihenk taşıdır. Çünkü İstanbul Belediyesine kayyım atanması yolunda bir adım atıldı. Terör soruşturması bunun parçasıdır. Diğer belediyelere de sıçrayabileceğine dair bilgi ve değerlendirmem var. Benim gidişim orada muhalefet olarak birlik, beraberlik göstermek içindi. Saygısızlık yapıldı bana.

Meral Akşener, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde 6'lı masa ve CHP ile İYİ Parti arasındaki ilişkilerin konuşulduğunu söyledi.

Yetkin'in, "6'lı masanın kimi aday göstereceği konuşuldu mu?" sorusuna da cevap veren Akşener, "Onu 6'lı masada konuşacağız. İstanbul meselesini konuştuk; onun dışında neleri konuşup konuşmadığımızı söylemedim. Çünkü bu konu gerçekten mihenk taşı." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz