İki İsim Arasında Sert Polemik!

"Pis Türkler kim? Ülkenin çivisi çıktı…"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem'in sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım Profesör Doktor Özgür Demirtaş'ı kızdırdı. Paylaşımında 'Temiz Türkler' ifadesini kullanan Öktem'e tepki gösteren Demirtaş "Bu nasıl bir gönderi? Pis Türkler Kim?" diye sordu.

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, Paylaşımlı Yolculuk ile ilgili yaptığı bir paylaşım tepki çekti.

Oğuz Alper Öktem, "Temiz Türklerin ulaşımını sağlamak için bu işi yapıyoruz. Taksiler Arap müşteri taşımaya devam etsin" paylaşımında bulundu. Bu sözlere tepki Profesör doktor Özgür Demirtaş'tan geldi.

Oğuz Alper Öktem'in paylaşımını alıntılayan Demirtaş, "Bu nasıl bir gönderi? Pis Türkler kim? Ülkenin çivisi çıktı" dedi.

Oğuz Alper Öktem ise daha sonra başka bir paylaşım yaptı ve "Sessiz çoğunluğun yani Temiz Türklerin ulaşımını sağlamak için bu işi yapıyoruz. Taksiler Arap taşımaya devam edebilir." düzeltmesinde bulundu ve Temiz Türklerden neyi kastettiğini açıkladı.

Oğuz Alper Öktem paylaşımında Temiz Türk için şu ifadeleri kullandı:

Temiz Türk: Gündelik hayatta başkasının hakkını yemeyen, kendi haklarına saygı bekleyen, ailesinin refahı için bireysel mücadelesini sürdüren, muasır medeni bir Türkiye arzulayan, savaş gibi zorlu şartlarda memleketini asla terk etmeyecek, vatansever Türk vatandaşı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz