ABD'den Cihantimur'un Tahliye Talebine Karar!

Psikolojisi Bozulmuş!

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İstanbul’da 1 Mart gecesi ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına yol açan Timur Cihantimur ile onu yurtdışına kaçıran annesi Eylem Tok’un, Türkiye’ye iadesiyle ilgili davaların görülmesine ABD’nin Massachusetts eyaletindeki Boston Bölge Mahkemesi’nde devam ediliyor. Avukatlarının Cihantimur'un psikolojisi bozulduğu gerekçesiyle ikinci kez yaptığı tahliye talebi yine reddedildi.

VOA Türkçe servisinin haberine göre Cihantimur’un avukatları son olarak 38 sayfalık bir dilekçeyle uzman doktor tarafından hazırlanmış son psikiyatri raporunu mahkemeye sundu ve daha önce reddedilen Cihantimur’un kefaletle şartlı tahliye talebini tekrar değerlendirmesini istedi.

Çocuk psikoloğu ve terapisti Dr. Elliot Atkins tarafından düzenlenen psikiyatri raporunda gizli tıbbi bilgiler olduğunu belirten avukatlar, Cihantimur’un hâlihazırda tutulduğu Newark’taki cezaevindeki güvenliğini de tehlikeye atma potansiyeli olduğunu savunarak raporun içeriğine gizlilik kararı getirilmesini istedi.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz