Icardi’nin Sahalara Dönüş Tarihi Belli Oldu!

Galatasaray’ın sakatlığı bulunan yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin sahalara dönüş tarihi belli oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray’ın sakatlığı bulunan yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin sahalara dönüş tarihi belli oldu. İkisi lig, biri Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 maçı kaçıracak olan futbolcu kritik müsabaka ile sahalara dönecek.

Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’in 18.haftasında Fenerbahçe ile oynadığı derbi müsabakasında sakatlanan Arjantinli golcü Mauro Icardi’den sarı-kırmızılı takıma kötü haber gelmişti. Yıldız futbolcunun bir süre sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti.

Galatasaray Kulübü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Trendyol Süper Lig’in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir. Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir” denilmişti.

ÜÇ MAÇI KAÇIRACAK

Sarı-kırmızılı takımın Konyaspor’u 3-0 yendiği maçta forma giyemeyen Mauro Icardi’nin sahalara dönüş tarihi belli oldu. Ligde Sivasspor ile Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Ümraniyespor  maçını kaçıracak olan futbolcu 21.haftayla sahalara dönecek.

ICARDI, TRABZONSPOR MAÇIYLA DÖNECEK

Icardi, 21 Ocak Pazar günü Trabzonspor ile oynanacak müsabakayla birlikte yeniden formasını kavuşacak.

ICARDI'NİN PERFORMANSI

Galatasaray'da bu sezon 27 maça çıkan 30 yaşındaki Arjantinli golcü, 17 gol attı, 6 asist yaptı. Yıldız futbolcunun Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz