Yıldız Futbolcu Sezonu Kapattı!

Galatasaray’da yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat olan yıldız futbolcu sezonu kapattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray’da yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat olan yıldız futbolcu sezonu kapattı. Yönetim sezonu kapatan futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı. Sezon sonunda şartlar oluşması durumunda yıldız futbolcu takımdan gidecek.

Trendyol Süper Lig’in 19.hafta müsabakasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Okan Buruk ve öğrencileri bu maçı kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek isterken sarı-kırmızılı takımda kadro yapılanması da başladı.

Özellikle yönetim takıma fayda sağlayamayan isimlerle yollarını ayırmayı ve yerlerine yeni isimler katmayı planlıyor. Bu kapsamda antrenmanda yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat olan futbolcu hakkında karar verildi.

SEZONU KAPATTI

A Spor’da konuşan Serhan Türk, bireysel antrenman sırasında göğüs kasında kopma meydana gelmesi sonrası ameliyat olan Sergio Oliveira’nın sezon sonuna kadar takımla birlikte olamayacağını ifade etti. Türk, futbolcunun sezonun bitmesine 1 ay kala takıma döneceği için Galatasaray'ın futbolcudan yararlanamayacağını söyledi. 

GALATASARAY GÖNDERMEK İSTİYOR

Türk, Galatasaray’ın Sergio Oliveira ile yollarını ayırmak istediğini de belirterek, “Oliveira sezon sonuna kadar yok. Galatasaray ileriye dönük perspektifte Oliveira’dan çıkmak istiyor” dedi.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Portekizli orta saha, bu sezon takımıyla çıktığı 20 maçta 2 gol attı, 2 asist yaptı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz