Icardi'den Wanda Hamlesi: Kartları İptal Ettirdi!

Mauro Icardi'nin kredi kartlarını iptal ettirmesinin ardından Wanda Nara eski eşi Maxi Lopez'le bir araya geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ve ondan ayrılma kararı alan Wanda Nara sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Mauro Icardi'nin kredi kartlarını iptal ettirmesinin ardından Wanda Nara eski eşi Maxi Lopez'le bir araya geldi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile 2 çocuğunun annesi Wanda Nara haftalar önce ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde avukatının 'Mauro Icardi kredi kartlarını iptal etti' açıklamasıyla gündeme gelen Wanda Nara'nın hamlesi ise herkeste 'şok' etkisi yaratmıştı. Wanda Nara, Icardi ile aldattığı oğullarının babası Maxi Lopez'le bir araya gelmesinin ardındaki neden ortaya çıktı.

Wanda Nara'nın paylaşımlarındaki bir detay dikkatli sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Arjantin'de okula başlayacak olan kızlarının okul malzemelerinin olduğu bir fotoğraf paylaşan Nara'ya dair Arjantin basınında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre Wanda Nara, çocuklarının okul masraflarını Maxi Lopez'e ödetti ve bu paylaşımı da Mauro Icardi'yi provoke etmek için yaptı.

Wanda Nara, sosyal medyadan Maxi Lopez'e çocukların okul malzemelerini satın aldığı için teşekkür etti.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz