Hande Fırat İsyan Etti!

“Kimse benim üzerimden iktidarı vurmaya kalkmasın”

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Hürriyet yazarı Hande Fırat’ın, küçükbaş hayvancılık işine girdiği ve Tarım Bakanlığından 3.5 milyon lira hibe desteği aldığı haberleri medyaya yansımıştı. Bu gelişmelerin ardından Hande Fırat açıklamada bulundu.

Ankara’da ekonomik yatırımlar kapsamında 16 projeye hibe desteği verileceği açıklanırken, hibe desteği almayı hak edenlerden birisinin de gazeteci Hande Fırat olduğu ortaya çıktı.

Küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliğinde yeni tesis yapımı kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığından 3.5 milyon lira hibe desteği alacağının ortaya çıkmasının ardından Hürriyet Ankara Temsilcisi ve yazarı Hande Fırat sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Yapılan haberlerin etik olmadığını dile getiren Fırat, “Erdoğan'ı ve Ak Parti’yi benim üzerimden yıpratmaya çalışmak, 15 Temmuz fotoğraflarını kullanmak, seçime giderken yıllardır tanıdığım diğer parti liderlerinin kendi yayın organlarında bunları araştırmadan yayınlatmaları hiç etik değildir. Yapılmak istenenlerle mahkemede hesaplaşacağız.” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Hande Fırat’ın açıklaması şöyle;

Kamuoyuna,

Mal varlığı beş yılda bir devlete bildiren bir kadınım

MESLEĞİMİ PARA İÇİN DEĞİL SEVDİĞİM İÇİN YAPIYORUM
Benim paraya ihtiyacım yok. Mesleğimi çok sevdiğim için yapıyorum. Emeklilik projem olarak, Türkiye'de ve dünyada tarımın ne kadar önemli olduğundan hareket ederek; birçok yatırımcının yaptığı gibi ben de bir arazi aldım.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz