Hande Erçel ile Hakan Sabancı Evleniyor mu?

Bir süredir Hakan Sabancı ile birlikte olan ünlü isim, evlilik iddialarına da yanıt verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, yer aldığı projeler kadar aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Bir süredir Hakan Sabancı ile birlikte olan ünlü isim, evlilik iddialarına da yanıt verdi.

EKRANLARA DÖNÜYOR

Son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, yer aldığı projeler kadar aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Aynı zamanda uzun süre ekranlardan uzak kalan Erçel, başrollerini Barış Arduç ile  paylaştığı "Rüzgara Bırak" filmiyle setlere geri dönüyor. 

İSTANBUL'A DÖNDÜ

Erçel'in hayranlarının merakla beklediği filmin çekimleri Çeşme ve Alaçatı'daki sürüyor. Çekimlerin ardından Erçel, yorgunluk atmak için Mikonos'un yolunu tutmuştu. Ünlü oyuncu sonunda İstanbul'a döndü.

"İÇİMİZE SİNE SİNE YAPTIĞIMIZ BİR İŞ OLDU"

Menajerlik şirketinden çıkarken görüntülenen Erçel, yeni filminin detaylarından bahsetti. Gazetemagazin'in haberine göre; Erçel, Rüzgara Bırak filmiyle alakalı "Çok güzel bir film geliyor. Herkesin 'tekrar yaz olsun' dediği, içimize sine sine yaptığımız bir iş oldu. Şanslıyız, çok güzel bir ekiple çalıştık. Onun enerjisi daha yayınlanmadan fotoğraflardan bile herkese geçti" dedi.

Yeni sezon projesi olup olmadığı sorularına da "Hiçbir şey belli değil" diye yanıt veren Hande Erçel, gündemden düşmeyen aşk hayatıyla ilgili de konuştu.

Uzun zamandır Hakan Sabancı ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, ilişkisi hakkında "Her şey çok yolunda, çok güzel gidiyor" ifadelerine yer verdi.

Hande Erçel, merakla beklenen soruya da cevap verdi. Sabancı ile evlenecekleri yönündeki iddialara "Olursa zaten bilirsiniz" diyerek yanıtladı. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz