Acun Ilıcalı 4. Kez Evleniyor!

İşte düğünün detayları...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile nikâh masasına oturuyor. Çiftin düğün hazırlıklarına başladığı ve Muğla'daki bir otelin tüm odalarını kapattığı öğrenildi.

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla gündemden düşmüyor. 2017 yılında Şeyma Subaşı ile Marsilya şehrinde nikah masasına oturan Acun Ilıcalı, 2018'de Silivri Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı.

4'ÜNCÜ KEZ NİKAH MASASINA OTURACAK

Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra kendisinden yaşça küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı, 4’üncü kez nikâh masasına oturuyor. 

KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE EVLENECEKLER

Ünlü televizyoncu, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile kısa bir süre içinde evlenmeye hazırlanıyor.

MUĞLA'DAKİ BİR OTELİ KAPATTI

Acun Ilıcalı’nın Muğla’daki bir oteli düğün için kapattığı iddia edildi. Oteldeki bütün odaları tutan Ilıcalı, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıkları başlattı. Otelle görüşmeler yaptığı öğrenilen Acun Ilıcalı, her şeyin dört dörtlük olması için şimdiden talimat verdi.

YÜZÜK DETAYI GÖZLERDEN KAÇMAMIŞTI

Öte yandan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum günü için sürpriz bir parti organize etmişti. Ilıcalı, kız arkadaşının yeni yaşını şu sözlerle kutlamıştı:

“Duygularımı bugün kulağına söyledim, herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun.” 

Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününde paylaştığı fotoğraflarda da yüzük detayı gözlerden kaçmamıştı.

Acun Ilıcalı, ilk evliliğini Seda Başbuğ ile yaptı ve Banu Ilıcalı adından bir kızı oldu. Ilıcalı’nın ikinci evliliği Zeynep Yılmaz’laydı ve Leyla ile Yasemin dünyaya geldi. Acun Ilıcalı son olarak 2017’de Şeyma Subaşı ile nikâh masasına oturduktan bir yıl sonra boşandı. İkilinin Melisa adında bir kızı var.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz