Hamile Kadını Öldürüp Doğmamış Bebeğini Çaldı!

Güney Amerika’nın Brezilya ülkesinde yaşanan bir olay, herkesi dehşete düşürdü

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Brezilya'da şok edici bir cinayet meydana geldi. Paula Ferreira Melo, doğmamış bebeği karnından çıkarılarak vahşice öldürüldü. Şüpheli Joseane de Oliveira Jardim, bebeği kendi çocuğuymuş gibi göstermeye çalıştı.

Güney Amerika’nın Brezilya ülkesinde yaşanan bir olay, herkesi dehşete düşürdü. 25 yaşındaki Paula Jana Ferreira Melo, ikinci çocuğu Endrick’i dünyaya getirmeye hazırlandığı sırada vahşi bir cinayete kurban gitti. Olayın faili olarak Joseane de Oliveira Jardim isimli bir kadın gözaltına alındı.

Polis soruşturmasında elde edilen bilgilere göre Joseane, 14 Ekim’de Paula’yı evine davet ederek bebek arabası vermeyi teklif etti. Ancak Paula eve girdikten sonra korkunç bir saldırıya uğradı. Joseane, Paula'nın kafasına vurarak onu bayılttı ve daha sonra kesici bir aletle bebeği karnından çıkardı. Kendi bebeği gibi göstermeye çalıştığı çocuğu, bacaklarının arasına yerleştirip bacaklarına kan sürdü.

Komşularından yardım isteyen Joseane, ambulans çağrıldıktan sonra Conceicao Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tıbbi testlerde bebeğin ona ait olmadığı ortaya çıktı ve polis devreye girdi. Joseane'nin dairesine yapılan baskında, biyolojik anne Paula’nın cesedi yatağın altında plastikle sarılı halde bulundu. Polise göre Joseane, uzun süredir bebek sahibi olmayı arzuluyor ve Ağustos ayından beri hamileymiş gibi davranıyordu. Hatta sevgilisine sahte ultrason görüntüleri bile göstermişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz